Ferrari Patlayan Motorla Büyük Yara Aldı..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Ferrari Patlayan Motorla Büyük Yara Aldı..
Ferrari takımı Macaristan Grand Prix'sinde, lider durumdayken bitime yalnızca üç tur kala Felipe Massa'nın aracındaki motorun iflas etmesiyle büyük yara aldı.



Konu hakkında konuşan Ferrari Takım Menajeri ve Mühendislik Şefi Kuca Baldisserri "Lider durumdayken bitime yalnızca üç tur kala aracınızın bir sorun yüzünden durduğunu görmek çok yaralayıcı."

"Gerçekten yazık oldu çünkü Felipe olağanüstü bir yarış çıkardı; harika bir start, hızlı bir tempo ve son bölümde harika bir kontrol."

"Performans açısından paketimizi kanıtladık ama gerekli olan dayanıklıklıkta sorun yaşadık. Rakiplerimizi yaptığı gibi gelişmek için çalışmaya devam etmeliyiz. Gelecek yarış öncesinde sıkı çalışacağımız birkaç hafta olacak." diye konuşuyor.

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali de "Bugün takımımızın ve sürücülerimizin değerini gösterdik ancak çok önemli olan dayanıklılıkta sorun yaşadık. Felipe muhtemelen kariyerindeki en iyi yarışı çıkardı."

"Bitişe çok az bir zaman kala ona olanlar kesinlikle çok üzücü. Harika start aldı, doğru zamanda atak yaptı ve hal edilmiş bir zafer için yarışın kontrolünü rahatlıkla elinde tutuyordu." diye konuştu.

Yarışı üçüncü sırada bitiren takım arkadaşı Kimi Raikkonen ise "Felipe için ve takım için üzgünüm.
Yarışı bu şekilde kaybetmek çok kötü." dedi.
 
schumici

schumici

Üye
o motor yanarken benimde içim yandı çok zoruma gitti yıkıldım valla o an:(
 


Üst Alt