Fernandes satıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
Fernandes satıldı!
Beşiktaş’ın sezon başında Valencia’dan 2 milyon Euro’ya transfer ettiği Fernandes’in 17 milyon Euro’ya İngiliz Tottenham’a verildiği öğrenildi. Transferin Demirören döneminde gerçekleştiği belirtildi.

Sıkıntılı bir dönemden geçen Beşiktaş’ta flaş bir gelişme yaşandı. Mali sıkıntı içinde olan ve yeni gelecek yönetimle birlikte düzlüğe çıkmak isteyen Siyah-Beyazlılar’da takımın en önemli oyuncusu olan Manuel Fernandes’in 17 milyon Euro yani tam 40 milyon TL’ye İngiliz Premier Lig takımı Tottenham’a satıldığı ileri sürüldü.

Başkan Yıldırım Demirören’in istifa etmeden önce sürekli gittiği İspanya’da menajer Jorge Mendes’e tam yetki verdiği ve Mendes’in de İngiliz kulübü ile yaptığı görüşmelerde 17 milyon Euro’ya ön protokol yaptığı belirtildi. Büyük bir aksilik çıkmazsa Fernandes’in gelecek yıl Ada’da top koşturacağı ifade edildi.

PORTEKİZLİLER SATILACAK


Sezon başında 2 milyon Euro’ya Valencia’dan transfer edilen Fernandes’in 17 milyon Euro gibi bir rakama satılması ve 15 milyon Euro kar edilmesi ‘müthiş ticaret’ olarak yorumlandı. Bu arada Fernandes’in ardından sırasıyla Almeida, Quaresma ve Simao’yu da elden çıkarmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın hedefi bu transferlerden yüksek bir gelir elde edilmesi yönünde.

Başkan olmasına kesin gözüyle bakılan Fikret Orman da mali kongrede yaptığı konuşmada küçülmenin şart olduğunu söylemişti. Beşiktaş’ın yeni transfer politikasının da Portekizliler’i göndererek yerlerine Almanya’dan gurbetçi gençler ve ünlü olmayan oyuncular getirmek olduğu
kaydedildi. (Habertürk)
 


juristokrat

juristokrat

Üye
iyi para vermişler.hayırlısı olsun.
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
    Konu Sahibi
aynen
 
Akıncı

Akıncı

Üye
iyi para
 
haltie

haltie

Üye
yalanlanmıştı sanki:hmmm
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
takımın en iyisi ama bu parayada hayır denmez
 
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Para çok iyi,mendes ve topçularından şutlanmalı.Ama Fernandes gitmemesi gereken son kişi.
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kolpa Haber Bence .. Fernandes Satilamazz .!
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gidecekmi harbiden haber yalanlandı bişeler oldu şimdi real istiyormuş falan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt