Feridun Tankut: Ortada ahlaksız bir olay var!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Feridun Tankut: Ortada ahlaksız bir olay var!
Karabükspor başkanı Feridun Tankut, teknik direktörleri Igor Tudor'un Galatasaray'la anlaşması konusunda çok sert ifadeler kullandı. Tankut, "Ortada ahlaksız bir olay var. Bu Türk futbolu için kara bir lekedir." dedi.
Karabükspor başkanı Feridun Tankut, Hırvat teknik adam Igor Tudor'un Galatasaray'la anlaşmasına çok sert çıktı. Tankut, Ntvspor'daki telefon bağlantısında ağır ifadeler kullanırken, "Gelişmeleri basından öğreniyoruz. Eğer bunlar doğruysa hem Tudor'a yakışmadı hem Galatasaray'a yakışmadı. Çok çirkin durumlarla karşı karşıyayız. Ortada ahlaksız bir olay var. Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçecektir." dedi.

"TFF'ye başvurumuzu yapacağız"

"Igor Tudor bizimle gitmek için bir görüşme yapmadı, o bizim anlaşmalı hocamız." diyen Tankut, "Bu sözlerim Galatasaray camiasının hepsini kapsamıyor ama gerçekten onlara yakışmadı. Bunu sadece Karabükspor'a karşı, Anadolu'ya yapılmış bir hareket değil, tüm kulüplerimize yapılmış bir hareket olarak görüyoruz.Türkiye Futbol Federasyonu'na konuyla ilgili başvurumuzu da yapacağız." şeklinde konuştu.

"Bu saatten sonra telefonum çalsa açmam"

"Karabükspor ihanete uğramıştır" diyen Tankut, "Ben bu sataten sonra telefona çıkmam. Galatasaray kulübünden beni arasalar hiçbir şekilde onlarla muhattap olmam." açıklamasını yaptı.
 
  • Beğen
Tepkiler: gokturk_28


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eğer bu durum gerçekse, daha önce yaşanan durumlara baktığımızda Galatasaray'ın başı büyük dertte diyebiliriz.
 
one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
Böylesine Büyük Futbol Kulübüne yakıştıramadım, Zaten Yıllardır, Türk Futbolu deyip duruyor lar Türkiye de Futbol flan yok Halen aynı düzen devam ediyor,
 
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Igor Tudor başarısız olmuş olsa çoktan kovulacaktı Karabük'ten. Ama adam kendini gösterdi. Büyük takımdan da teklif gelmiş. İnsana hayatında kaç kere böyle teklif gelir? Tabi ki de teklifi kabul edecek. Eğer sezon sonu görüşelim cevabını vermiş olsa Galatasaray başka bir hocayla anlaşacak Tudor'da hayatının fırsatını elinin tersiyle itmiş olacaktı. Feridun Bey de sözleşmeye 150 bin € ya serbest kalır maddesi eklemiş. Getirirken kendi de güvenmemiş demek ki... Şansına adam da başarılı olunca böyle ortada kalır işte.
 

seyyid70

Üye
Karabük kendisini Süper lige çıkaran teknik direktöre napmış bilen var mı? Mazlum ahını almış. Galatasaray'ın yaptığı etik değil demesin kimse sen o tarz madde koyarsan kimse acımaz. Galatasaray'a yapılınca etik oluyo da neden Galatasaray yapınca etik değil deniliyo. Misal Fatih Terim, Misal Ergin Ataman vs vs.
 

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
331
tragedie
Cevap
8
Görüntüleme
498
arslansem


Üst Alt