Ferguson ve Scholes son kez Old Trafford'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Ferguson ve Scholes son kez Old Trafford'da!
[h=2]Sezon sonunda emekli olacağını açıklayan menajer Alex Ferguson ile Paul Scholes, Manchester City mücadelesi ile birlikte Old Trafford Stadı'nda son kez sahaya çıktı. Kırmızı-Şeytanlar bu mücadeleyi 2-1 kazandı.[/h]

İngiltere Premier League'de şampiyonluğu garantileyen Manchester United, sahasında Swansea City'i 2-1 yendi.
Manchester ekibi, Meksikalı Hernandez'in 39. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Konuk ekip, 49. dakikada Michu ile beraberliği yakaladı ancak "Kırmızı Şeytanlar" 87. dakikada Ferdinand'ın golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Sezon sonunda emekli olacağını açıklayan menajer Alex Ferguson ile Paul Scholes, Old Trafford Stadı'nda son kez sahaya çıktı. İki takımın futbolcuları 26 yıl Manchester United'ı çalıştıran ve 38 kupa kazanan Ferguson'ı sahaya çıkarken alkışlarla karşıladı.
Ligde üçüncü sırada yer alan Chelsea, Aston Villa deplasmanında Frank Lampard'ın attığı gollerle rakibini 2-1 yendi. Lampard, bu maçta attığı gollerle Chelsea'deki gol sayısını 203'e çıkardı ve kulüp tarihinin en golcü futbolcusu oldu. Rekor, 202 gol atan Bobby Toambling'e aitti.
Karşılaşmada ev sahibi takımın tek golünü atan Benteke, 58. dakikada kırmızı kart gördü. Londra ekibinde de Ramires, ilk yarının son dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
Liverpool, Fulham deplasmanda Sturridge'in 36, 62 ve 85'inci dakikalarda attığı gollerle galibiyete uzandı. Londra ekibinin golünü 33. dakikada Berbatov kaydetti.
Gol krallığı yarışında, Manchester United'ın Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, 25 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 23 golle Luis Suarez (Liverpool), 20 golle Gareth Bale (Tottenham Hotspur), 19 golle Christian Benteke (Aston Villa), 18 golle Michu (Swansea City), 15 golle Frank Lampard (Chelsea) ve Demba Ba (Chelsea) izliyor.
Ligde bu hafta diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Everton-West Ham United: 2-0
Norwich City-West Bromwich Albion: 4-0
Queens Park Rangers-Newcastle United: 1-2
Stoke City-Tottenham Hotspur: 1-2
Sunderland-Southampton: 1-1

LİGDE SON HAFTA
19 Mayıs Pazar günü, Chelsea-Everton, Liverpool-QPR, Manchester City-Norwich, Newcastle-Arsenal, Southampton-Stoke, Swansea-Fulham, Tottenham-Sunderland, West Bromwich-Manchester United, West Ham-Reading, Wigan-Aston Villa maçları oynanacak.

 


Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
vay be...
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
iki efsane...
 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
giggs de yakında yanlarına gider :)
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ferdininde pek zamanı kalmadı :)
 

Benzer Konular



Üst Alt