Fener'in yeni golcüsü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Fener'in yeni golcüsü
Dünya Kupası'nda müthiş bir performans sergileyen Gyan ve kulübü Rennes ile anlaşan yöneticiler, bir iki gün içinde transferi açıklayacak.
Kezman’dan sonra Güiza’dan da beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, aradığı golcüyü Gana’da buldu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “İyi şut atabilen, dripling yapabilen, hava toplarında etkili merkez bir santrfor istiyorum” görüşü doğrultusunda harekete geçen Sarı-Lacivertliler, temasa geçtikleri adaylar içinden Gana Milli Takımı’nın golcüsü Asamoah Gyan’da karar kıldı. Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası Finalleri’nde ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle dikkatleri çeken 25 yaşındaki golcüyle bir süredir temasta bulunan yöneticilerin, kesin anlaşmaya vardığı belirlendi. Fransa’nın Rennes takımında forma giyen Ganalı oyuncu, 47 maçta 14 gole imza koymuştu. Gana Milli Takımı’nda ise 43 karşılaşmada ağları 22 kez havalandıran 25 yaşındaki futbolcu, Güney Afrika’da ise 3 gol atmıştı.

Belçika kampına gidecek
Rennes’in bonservisi için 10 milyon Euro istediği Asamoah Gyan için yürütülen görüşmeler sonunda 6 milyon Euro’da anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Birçok kulübün transfer listesinde bulunan Ganalı yıldızın transferinin bir iki gün içinde resmen duyurulması bekleniyor. Asamoah Gyan, sözleşme imzaladıktan sonra Fenerbahçe’nin Belçika kampına katılacak.


KAYNAK:NTVSPOR
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
güizanın yerine biri gelsinde kim olduğu önemli deyil
 
haltie

haltie

Üye
adam pahalı ve peşinden koşan çok var çok uzadı bu transfer işi zaman azaldıkça daha yanlış kararlar verilecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
615
Haydar
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
286
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
267
Baydırman


Üst Alt