Fener'in rakibi silindir gibi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla Betis'i darmadağın etti. Karşılaşmada Sevilla lehine 3-0'lık skor çıktı ama Real Betis orta sahayı bile geçemedi...

Karşılaşmaya oldukça hırslı ve atak bir futbol anlayışıyla başlayan Sevilla, üst üste kaçırdığı pozisyonların ardından 27. dakikada Diego Capel'in pasını tamamlayarak fileleri bulan Luis Fabiano'nun sayısıyla 1-0 öne geçti. Golün tekrar görüntülerinde Fabiano'nun, topu koluyla ağlara yolladığı görüldü.

Maçın 42. dakikasında gelişen Sevilla kontraatağında topa son olarak dokunan isim, bu kez kafasıyla, yine Fabiano oldu ve ilk yarı, evsahibi takımın 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da sayısız gol pozisyonuna giren Sevilla'da gol perdesini, 64. dakikada günün başarılı ismi Daniel Alves'den gelen müthiş bir serbest vuruş kapattı.

Bu galibiyetle puanını 26'ya çıkartan Sevilla, La Liga'da 8. sıradaki yerini korudu. Düşme potasında yeralan Real Betis'se 18 puanda kaldı.

SEVILLA
De Sanctis, Daniel Alves, Mosquera, Escudé, Dragutinovic, Jesús Navas, Poulsen, Diego Capel Kanouté, Luis Fabiano

REAL BETIS
Ricardo, Melli, Juanito, Rivas, Damià, Arzu, Rivera, Sobis, José Mari, Mark González, Edu

gokhanez

Üye
Fenerbahçe'de Avrupa'da Silindir Gibi...Sorun Çıkartacak Bir Takım Olarak Görmüyorum Sevilla'yı...Çok Zorlanacak Fenerbahçe ama Büyük İhtimalle Turu Geçer...

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
BÜYÜK İHTİMAL :utan

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
fenerbahce kadıkoyde işi bitirir ve adını çeyrek finale yazdırır.

o9uz

o9uz

Üye
ben fenerbahçe'nin turu geçeceğine inanmıyorum.sevilla bu arkadaşlar.yemin ederim real madrid falan gelse daha avantajlı olabilirdi ama sevilla hem ispanya da hem kadıköyde fenerbahçeyi rezil edecek o9uz demişti dersiniz....

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
ben fenerbahçe'nin turu geçeceğine inanmıyorum.sevilla bu arkadaşlar.yemin ederim real madrid falan gelse daha avantajlı olabilirdi ama sevilla hem ispanya da hem kadıköyde fenerbahçeyi rezil edecek o9uz demişti dersiniz....

peki edemezse ne olacak? Konu açacakmısın en büyük fenerbahce diye...Kendine güveniyormusun?

1985

Üye
sevilla kadıköyde feneri çime gömer ben bircimbomlu olarak söylüyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Kendi yapamadığınızı başkalarından mı bekliyorsunuz? O da güzel. Aynı bu Lincoln'un bizi kadıköyde dağıtacağını söyleyipte sonra schalkede oynarken ki videosunu vermek gibi oluyor :)

mahmut_2191

mahmut_2191

Üye
bence fener ne milan ne intere benzer sevilla güçlü bi takım feneri ezer bakında görün

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
bence fener ne milan ne intere benzer sevilla güçlü bi takım feneri ezer bakında görün

fenerbahce de güçlü takımm...fenerbahcenın kaybedeceği hiçbirşey yok...Kadıkoye kim gelirse gelsin favori tek kelımeyle fenerbahcedir ve sevillayıda gecer.

Nazy

Nazy

Üye

Bir Cimbomlu Olsaydım kadıköy hakkında böyle konuşmazdım.
cimbomluya sormuşlar
-Nereye
-Kadıköye
-niye
-Fenerle maçımız var
-napcaksınız peki
-dua edicez.. direklere:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bir Cimbomlu Olsaydım kadıköy hakkında böyle konuşmazdım.
cimbomluya sormuşlar
-Nereye
-Kadıköye
-niye
-Fenerle maçımız var
-napcaksınız peki
-dua edicez.. direklere:ehe

bu gerçekten mükemmel bir cevap:) ellerine sağlık....Bukadar güzel yazılır:D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Silindir ezer mi? :)

Salihyet

Salihyet

Üye
betis takım mı ki sevilla betisi yenince silindir ilan edilsin ? açıkcası betis in yerine villareal olsa hatta at. madir olsa sevilla en az 2 gol yerdi sevilla bildiğimiz takım en 2 gol yiyecektir her koşulda..

Salihyet

Salihyet

Üye
Sevilla mağlup: 2-0

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla, La Liga mücadelesinde Athletic Bilbao'ya 2-0 yenildi.

Bilbao deplasmanında; Afrika Uluslar Kupası'na katılan Kanoute, sakat Kerzakhov ve cezalı Luis Fabiano'dan yoksun mücadelede eden Sevilla, savunmada görev alan Escude'nin kırmızı kart görmesiyle, son 35 dakikayı 1 kişi eksik tamamladı.

Karşılaşma öncesi 17. sırada yer alan ve aldığı 3 puanla 9. sıraya yükselen Bilbao'ya galibiyeti getiren golleri, 29. dakikada Yeste ve 68. dakikada Susaeta kaydetti.

Cumartesi günü yapılan diğer karşılaşmada ise FC Barcelona, sahasında konuk ettiği Murcia'yı 4-0 mağlup etti.

Haftaya lider giren Real Madrid, Pazar günü, son sırada yer alan Levante'nin konuğu olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...