Fener'i direkler de durduramadı !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fener'i direkler de durduramadı !..

Sezona 6'da 6 yaparak başlayan ve rekora emin adımlarla giden Fenerbahçe'yi Antalya'da direkler de durduramadı!.. Antalya deplasmanına konuk olan Fenerbahçe özelikle son yarım saate müthiş bir baskı kurduğu ve 3 topunun da direkten döndüğü karşılaşmada rakibini son dakikada Semih'in attığı golle 2-1 mağlup etti.
Fenerbahçe 90 dakika boyunca rakibine oranla daha baskılı bir futbol sergilediği ve birçok gol pozisyonundan da yararlanamadığı karşılaşmada Fenerrbahçe'ye galibiyeti getiren isim son dakikada attığı golle Semih oldu. Sarı-lacivertlilerin ilk golü ise Colin Kazım'dan gelirken; Antalyaspor'un golünü Ali Zitouni kaydetti.

Fenerbahçe bu galibiyetle birlikte puanını 21'e yükseltti ve ligdeki galibiyet sayısını 7'ye çıkarttı.

ANTALYASPOR: 1 FENERBAHÇE: 2

STAT: Atatürk
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy

ANTALYASPOR: Polat, Kerim (Dk. 10 Hakan), Yalçın, Batak, Orhan, Jedinak, Sedat, Ertuğrul, Ali Zitouni, Necat (Dk. 78 Balilii), Veysel
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan (Dk. 49 Semih), Lugano, Önder, Carlos, Kazım, Baroni, Mehmet Topuz, Santos (Dk. 46 Uğur), Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

SARI KARTLAR: Kazım, Bilica, Yalçın
GOLLER: Dk. 10 Kazım, Dk. 89 Semih DK. 21 Zitouni

• Beğen
Tepkiler: tragedie

Consul9

Consul9

Üye
ya gercekten iyi oynadiginizi dusunuyormusunuz:S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hep son dakikada çekirge bi sıçrar iki sıçrar

Atakan

Atakan

Üye
Bu başlıklar çok komik yav...
Taraftar iyi futbol ister,farklı skor ister.Fb neden bu kadar garanti oynuyor? Dakika 90 Antalya bir halt edecekmiş gibi saldırıyor Fb kapanmış,Antalyalı oyuncunun tek bir hatası(sığır gibi vurdu) 1 puandan etti onları.Antalya kazanmak için oynadı,onlarıda tebrik etmek lazım.

Ama Fb Avrupa'da da böyle oynamaz umarım,yoksa gruplardan sonra işleri zor olur bu oyunla,bu kafayla...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sizlere katılıyorum..anlamak mümkün değil..her hafta kaybedeceğiz diye canımız çıkıyor..

arslansem

arslansem

Üye
Avrupa da olsun ligde olsun fırsat buldukça oldukça fazla maç izlerim.Ama ben yıllardır Antalyasporun yediği kadar aptalca bir gol görmedim.Böyle bişey olamaz ya :)
Dakika 90..Sen Fenerbahçeyle oynuyorsun.1 puan fena değil.Ama maşallah kaleci hariç herkes rakip sahada.Yahu 1 adam bile bırakılmaz mı geride?Top bi döndü kamera döndü baktık 4 fenerli kaleye koşuyor :ehe biz halısahada bile böyle pozisyon vermiyoruz :ehe
Yine 90 ıncı dakika yine şansa gelen bi 3 puan..Geçen senenin acısı böyle şanslı galibiyetlerle geçiyor.Bakalım nereye kadar :)
Bu arada herşeye rağmen iyi kötü oyuncuyu fark edemeyen kadroda değişiklik yapmadan kötü futbol oynatan dar kafalı Daum un hocalığından şüpheliyim..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maçın 90 dakikası da Fenerbahçenin üstünlüğüyle geçildi...Son derece iyi ve istekli oynadık..Sezonun en iyi oyunu olarak nitelendirebiliriz.. 3 Topumuz direkten döndü , Güiza denilen oyuncunun % 100 lük 2 tane karşı karşıya kaçırdığı pozisyon , 1 tane verilmeyen kabak gibi net penaltı ve diğer pozisyonlar.El insaf yahu daha ne olacak. Bu oldukça iyi oynadığımızın bir göstergesidir...

Fenerbahçeye şansıyla kazanıyor diyenler , öncelikle kendi takımlarını bir baksınlar..Nasıl kazanıyorlar , nasıl gol atıyorlar.( Karambol, duran toplar , rakiplerin kendi kalesine attığı goller henüz bir organize gol göremedik )..Tabi işkembeyi kübradan atmak kolay.. Sırası gelen bu mağlubiyetlerden tadacaktır.. Biz , sabırsızlıkla 10.Haftayı beklemekteyiz..

O zaman hep birlikte göreceğiz..Şans mı , eze eze mi gösterecez bunu.

Oldu mu 7 de 7. Sıradaki gelsin...:oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
90. dakikada bizi çekemeyenler bir daha anten takmak zorunda kaldı :)

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1664687' Alıntı:
Maçın 90 dakikası da Fenerbahçenin üstünlüğüyle geçildi...Son derece iyi ve istekli oynadık..Sezonun en iyi oyunu olarak nitelendirebiliriz.. 3 Topumuz direkten döndü , Güiza denilen oyuncunun % 100 lük 2 tane karşı karşıya kaçırdığı pozisyon , 1 tane verilmeyen kabak gibi net penaltı ve diğer pozisyonlar.El insaf yahu daha ne olacak. Bu oldukça iyi oynadığımızın bir göstergesidir...

Fenerbahçeye şansıyla kazanıyor diyenler , öncelikle kendi takımlarını bir baksınlar..Nasıl kazanıyorlar , nasıl gol atıyorlar.( Karambol, duran toplar , rakiplerin kendi kalesine attığı goller henüz bir organize gol göremedik )..Tabi işkembeyi kübradan atmak kolay.. Sırası gelen bu mağlubiyetlerden tadacaktır.. Biz , sabırsızlıkla 10.Haftayı beklemekteyiz..

O zaman hep birlikte göreceğiz..Şans mı , eze eze mi gösterecez bunu.

Oldu mu 7 de 7. Sıradaki gelsin...:oke:

:kop::kop::kop::kop:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Direklerden dönen toplar ve gerçekten beni çileden çıkarttı. Golden iki dakika önce evden çıktım ağlayacaktım, son dakika golü duydum ve mutluluktan havalara zıpladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt