Fener'e umut ışığı .ArsenaL 0 - Fenerbahçe 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fener'e umut ışığı .ArsenaL 0 - Fenerbahçe 0

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 4. hafta maçında, İstanbl'da farklı yenildiği İngiliz rakibi Arsenal ile karşılaşan Fenerbahçe, dişediş mücadele ettiği, Emirates'te adeta savaştığı rakibiyle yenişemedi ama bu sonuç Fenerbahçe için yolun başlangıcı oldu.


Arsenal ile 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan maçta Aragones'in 18 kişilik maç kadrosuna almaması nedeniyle Kazım, küçükken taraftarı olduğu Arsenal karşısında İngiltere'de forma şansı bulurken ev sahibi Arsenal adeta yepyeni bir kadroyla sahaya çıktı. İngiliz ekibinde ilk maçta ilk 11'de yer alan futbolculardan, hasta olan kaleci Almunia ile sakatlıkları bulunan Adebayor, Walcott ve Eboue, 18 kişilik kadroda yer almazlarken, Diaby ve Song ise yedek soyundular. İngiliz ekibinde bu oyuncuların yerlerine kaleci Fabianski'nin yanısıra Toure, Van Persie, Ramsey, Djourou ve Bendtner ilk 11'de forma giydiler.

Wenger'in 6 yeni isimle takviye ettiği takım karşısında az sayıdaki taraftarını da arkasına alan Fenerbahçe, rakibiyle korakor mücadelesinin ödülünü puan olarak almayı başardı.
ARSENAL: 0 - FENERBAHÇE: 0
STAT: Emirates
HAKEMLER: Roberto Rossetti, Stefano Ayroldi, Francesco Altomare, (4.Hakem) Luca Banti (İtalya)
ARSENAL: Fabianski, Djourou, Toure, Silvestre (Dk. 84 Song), Clichy, Aaron Ramsey (Dk. 59 Diaby), Denilson, Fabregas, Nasri, Bendtner (Dk. 59 Vela), Van Persie
YEDEKLER: Gibbs, Mannone, Sagna, Alexandre Song, Wilshere, Diaby, Carlos Vela
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos (Dk. 69 Vederson), Kazım (Dk. 59 Ali Bilgin), Selçuk, Maldonado (Dk. 68 Josico), Uğur Boral, Semih, Daniel Güiza
YEDEKLER: Volkan Babacan, Yasin, Vederson, Ali Bilgin, Josico, Burak Yılmaz, Deivid
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

SARI KARTLAR: Djourou (Arsenal), Selçuk, Lugano, Vederson (Fenerbahçe)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
8. Dakikada Fenerbahçe defansının arkasına Fabregas'ın attığı topla buluşan ve Volkan'la karşı karşıya kalan Van Persie'nin boş pozisyondaki vuruşunda top yandan auta gitti.

12. Dakikada sağ çaprazdan Fenerbahçe ceza sahasına giren Ramsey'nin yerden vuruşunda Volkan yatarak topa hakim oldu.

16. Dakikada sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına gelen topu Volkan çeldi. Volkan'dan dönen topla penaltı noktasının hemen önünde buluşan Van Persie'nin sert şutu yerden sekerek direğin üstünden auta gitti.

32. Dakikada Fenerbahçe defansının arasına atılan derin pasla buluşan Van Persie'nin vuruşunda top üst direkten geri döndü.

35. Dakikada defanstan atağa katılan Gökhan'ın yaklaşık 25 metreden yaptığı vuruşta Fabianski topu iki hamlede kontrol etti.

38. Dakikada Fenerbahçe ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Nasri'nin sert şutunu Volkan aynı güzellikte kurtarmayı başardı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
48. Dakikada Arsenal defansının arkasına atılan topa hareketlenene Uğur Boral, ceza sahasının dışında buluştuğu topla sol çaprazdan ceza sahasına hareketlendi. Ceza sahasının köşesinden yaptığı vuruşta Fabianski topu son anda kornere çeldi.


MAÇTAN NOTLAR

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 4. hafta maçında deplasmanda İngiliz rakibi Arsenal ile karşılaşan Fenerbahçe'de, teknik direktör Luis Aragones, Alex'in yerine Kazım'a ilk 11'de yer verdi.

İspanyol teknik adam, Eskişehirspor ile yapılan maçta sakatlanan ve Londra'ya getirilmeyen kaptan Alex'in yerine Arsenal karşısında ilk 11'de Kazım'a görev verdi. Kazım, cezalı olduğu için Eskişehirspor ile yapılan lig maçında forma giyememişti.

Arsenal ile 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan maçta Aragones'in 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Kazım, küçükken taraftarı olduğu Arsenal karşısında İngiltere'de forma şansı buldu.

Fenerbahçe'de Arsenal karşısında Volkan Babacan, Vederson, Burak, Josico, Ali, Yasin ve Deivid ise yedek soyundu.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR, TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADI
Fenerbahçeli taraftarlar, Londra'da takımlarını yalnız bırakmadı.

Emirates Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü tamamıyla dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını coşkuyla desteklediler.

Avrupa'dan ve Türkiye'den karşılaşma için Londra'ya gelen taraftarlar, maçtan önce de stat önünde tezahüratlar yaptılar.

Bu arada karşılaşmadan 1 saat önce tek başına stada çıkan Guiza, taraftarların tezahüratları üzerine yanlarına gidip, reklam panolarından atladı ve tribünlere çıktı. İspanyol futbolcu, taraftarlarla burada fotoğraf çektirdi.

İngiliz taraftarlar da tribünlerdeki yerlerini alırlarken, Emirates Stadı'nın kimi bölümlerinde az sayıda boş koltuk olduğu görüldü.

ARSENAL'DE, İLK 11'DE 6 DEĞİŞİK OYUNCU
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan ilk maçtaki ilk 11'de bu akşam 6 değişiklik yaptı.

İngiliz ekibinde ilk maçta ilk 11'de yer alan futbolculardan, hasta olan kaleci Almunia ile sakatlıkları bulunan Adebayor, Walcott ve Eboue, bu akşam 18 kişilik kadroda yer almazlarken, Diaby ve Song ise yedek soyundular.

İngiliz ekibinde bu oyuncuların yerlerine kaleci Fabianski'nin yanısıra Toure, Van Persie, Ramsey, Djourou ve Bendtner ilk 11'de forma giydiler.

 


ouSahin

ouSahin

Üye
ne kadar eksikte olsalar güçlü bir Arsena'la karşı oynadıqımız güzel bir oyundu :)
 
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Gercekten süper bir mactı ınsallah yolumuza devam ederiz en buyuk fener
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe ile dalga geçenler 8 yer 6yer atıp tutanlar ellerini avuştura avuştura bekleyenlere yine Fenerbahce tokatı geldi;)

Tebrikler Fenerbahçeye.

Şimdi Sıra Galatasaraya:) Sabırsızlıkla bekliyoruz Kadıköy Semalarına :oke:
 

Dwyane_Wade

Üye
umarım bu sonuç bizim(yani fenerbahçeliler)için güzel günlerin başlangıcı olur...:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt