Fenere kötü haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Fenere kötü haber
Fener’e kötü haber

Aragones, Fenerbahçelilerin merakla beklediği iki transferin yattığını söyledi



Teknik direktör Aragones, yakınlarına “Alonso ile Senna’yı ikna edemedik” dedi

“Tam transferini bitiriyorduk ki, İngiliz eşi ‘Ben Türkiye’ye gelmem’ dedi, Xabi’yi elimizden kaçırdık. Senna’yı ise ben de ikna etmeye çalıştım ama kabul etmedi.”

LIVERPOL’LU yıldız Xabi Alonso’nun F.Bahçe’ye transferiyle ilgili düne kadar İngiliz basınında son derece olumlu haberler yer alıyordu. Sarı-lacivertli kulübün, İspanyol futbolcuya kavuşmasının an meselesi olduğu ileri sürülüyordu. Ancak F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, sarı-lacivertli camianın önde gelen bazı isimleriyle yaptığı görüşmelerde bu oyuncu hakkındaki ’acı haberi’ ilettiği öğrenildi

‘İKİSİ DE GELMİYOR’

CAMİADAN Xabi Alonso ve Senna konusunda kendisine yöneltilen sorulara Aragones’in şöyle yanıt verdiği öğrenildi: “Arkadaşlar, maalesef size acı bir haberim var. Ne Alonso, ne de Senna gelemiyor. Bu oyunculara yönetim çok ciddi rakamlar önerdi. Yine de bu tekliflere rağmen ikisi de, F.Bahçe’ye gelmek istemediklerini bildirdi. Alonso’nun tek sorunu, İngiliz olan eşinden kaynaklanıyor. Eşi Türkiye’ye gelmek istememiş. Bu yüzden tam son hamleyi yapacakken, elimizden kaçırdık. Senna ise benim birçok ısrarlı sözlerime rağmen, son derece ciddi rakamlar da önerilmesine karşın, yapılan teklifi bir türlü kabul etmedi. Ancak siz yine de merak etmeyin. Biz mutlaka F.Bahçe’ye yakışacak, yükünü kaldıracak bir oyuncu alacağız.”

TEK ADAY COLSA KALDI

LUIS Aragones’in Alonso ve Senna konusunda resmen ’Gelmiyorlar’ demesi, bu 2 oyuncunun hayâlini kuran sarı-lacivertlileri büyük hüsrana uğratacak. Ancak ’Dede’nin ön libero için alternatif isimleri bulunuyor. Aragones’in, bu iki oyuncu olmazsa yedekte tuttuğu Santander’li Colsa’nın transferinin yapılabileceği konuşuluyor.

BU arada bazı F.Bahçeli taraftarlar ise “Kalırsam, sadece taraftar için kalırım” diyen Appiah’ın geri dönmesini istiyor. Taraftarlar “Başkan yanlış yapıyor. Appiah’ı geri getirsin. Nasıl olsa F.Bahçe’nin futbolcusu. Parasını verip, biraz da ilgi göstersinler. Appiah bu takımda çok iyi işler yapar. Başka oyuncu aramanın anlamı yok. Maddi yükümlülük altına girmesinler ve gelecek oyuncunun uyum sorunu yaşama riskini göze almasınlar” dedikleri öğrenildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
yalan haber.
 
akula

akula

Üye
bencede haberi veren bir galatasaraylı:D
 
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Haberin kaynağı mynet.com ve vatan gazetesi fenerbahçe spor yazarı feridun niğdelioğlu
Bilmem artık yalan mı gerçek mi :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kalan sağlar bizimdir :)
 
schumici

schumici

Üye
mutlaka iyi birisi gelecektir
 
akula

akula

Üye
Haberin kaynağı mynet.com ve vatan gazetesi fenerbahçe spor yazarı feridun niğdelioğlu
Bilmem artık yalan mı gerçek mi :)

yanlış anllasılma olmasın avatarın galatasaray ile ilgili olunca bi fenerbahçeli olarak çatayım dedimdi:D
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Aragones sultanmahalle ağzıyla konuşmaya mı başladı görmeyeli ? :ehe
Aragones; Babacım, iki transferde yattı, kapiş :ehe :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt