Fener'e geliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fener'e geliyorum
Fener'e geliyorum
"Fenerbahçe ile görüşmeler sonucunda anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyorum".


ACİLEN TOPLANDILAR
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce tüm Türkiye'ye duyuran
Fotomaç, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Fotomaç yine bir ilke imza atarak Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.

AYRILMAK İSTİYORUM
Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.

YÖNETİCİLER GİDİYOR
Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.

Fatih Tekke mutsuz
Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.

Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istiyor." Üstüntaş, Fatih Tekke ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtti. Ancak Fenerbahçe bu iki kulüpten hızlı davranarak işi bitirmeyi başardı.
 


CooL'n'Quiet

Üye
inşallah
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
İnşallah döner Türkiye ye.Severek izlediğim bir oyuncuydu.Tekrar Türkiye de oynarken görmek güzel olacak.

Gelirse en az 20-25 gol atar.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tam fenerin aradığı tipte bir oyuncu :)
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Aslında varya Kezman falan hikaye.

Koyacan Deivid le Edmar de Souzayı Peynir ekmek gibi gol atarlar.Harbi diom o Edmarı çok beğendim ben.Kezman dada bi gariplik varya izlerken gözüme batıyo sürekli.
 
ouSahin

ouSahin

Üye
Aslında varya Kezman falan hikaye.

Koyacan Deivid le Edmar de Souzayı Peynir ekmek gibi gol atarlar.Harbi diom o Edmarı çok beğendim ben.Kezman dada bi gariplik varya izlerken gözüme batıyo sürekli.


katılmıorum bu sözüne:oke:

çnkü Kezman dev bir oyuncu devied kezmanının yanında yapamıo uyuşmuolar Kezmanın yanına qüzel bir akıllı bir golcü alırsan o zaman babalar gibi oynar ben bu zaman kadar kezmanla deviedin anlaşarak gol attıklarını görmedim..

Heee şölede olurdu Nobre gitmeseydi Kejmanda Nobrede ikiside Fırlama oyuncular Devid yavaş oyuncu fırmalık yapamıo Hava topuna çıkamıo

Fahti Tekkede kesin olan birşey deqil sanırım çnkü sitede okudum ama Gelmesini isterim Deviedi yollasalar qüzel bir oyuncu daha qelebilir..:oke:

Hatta Semihte çoq süper Gazi maçında süperdi..
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Semih bence Ümit Karan ve Gökhan Ünal dan sonra TSL de oynayan en kaliteli forvet.

Ama gel gör ki şu ana kadar Fenerbahçe nin başına yabancı oyuncularıda yedek oturtup Semihi düzenli olarak sahaya sürebilecek kadar cesur bir hoca gelmedi.

Ama şu anda Zico nun yapabileceği en güzel seçim Deivid ve Edmar de Souza bence.OuSsS güven bana ayakiçini Deivid kadar olumlu kullanan bir oyuncu daha yok TSL de.Ne Alex ne Lincoln.Deivid gerçekten kaliteli futbolcu.Tamam yırtıcı bir forvet olmayabilir ama ortasaha ve forvet arasındaki bölgede çok yararlı olur.Alex in sakat olduğu maçlarda Zico Tümer i bile boşverip onu görevlendirebilir. ;)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avrupada ölmüş Hakan Şükür'ün başına bile 2 adam dikiyorlar. Avrupada isim bence çok önemli dolayısıyla Kezman :spr
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu Kezman da bişe var apaçık ortada bşeler var olmuyor.

PSV de ayağına geleni gol yapan havadan yerden top kaçırmayan Kezman bu deildi sanki.

Sanırım tek forvet sistemi rahatsız ediyor onu.Baskı yedimi boş alana kaçamıyor top alamıyor.Yanına çapraz koşu yapacak ön direk koşusu yapacak bir forvet lazım.Yanına partner şart ama kim ne derse desin Deivid ve Edmar da ısrarcıyım. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt