Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fenerliyim ama yarın birgün Galatasaray avrupada maç yapar fener karşı tarafı destekler ben biliyorum bizimkileri
Fenerliyim ama yarın birgün Galatasaray avrupada maç yapar fener karşı tarafı destekler ben biliyorum bizimkileri
işte siz busunuz kardeşim
Fenerbahçeliyim ve anlattıgın gibi fenerbahçeli arkadasılarım olsa kafasına beyzbol sopasıyla dalarım.
4-5 arkadas birbirimizin maçlarını izleriz biz ve hiç öyle karekterde arkadasımız yok yani 'bizimkiler' diye genelleme yapma biz gs'ı da ts taraftarını da gördük yabancı takımları desteklerken ama bunlar çürük elmalar..
Al Gs desteklerken Ts napmıs..
En azından kendi oyuncumuza küfredecek kadar aciz değiliz
- - - Eklendi - - -
Tabi onlar ayrı Ts ise ayrı bir dava sadri kupa kupa diye tutturmuş hamsi kafalılar
Bak Arkadaşım Amcın Ne Bilmiyorum Ama Futbulcuya Küfür ve Dayak Denince Akla İlk Gelen Takım Fenerbahçe'dir. Durup Dururken Polemik Yaratma, Milleti Tartışma İçine Çekme!
Bu Videoları İyi İzle...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşağıdaki Videonun Görselini Yayınlamıyorum, Ağır Küfürler Vardı İsteyen Linkden Ulaşabilir.
Mobil =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynısı Almanyadaki derbi sonrası olmuştu Önce kendi açığınıza bakın Benim amacım Gsyi aşağılamak değil Herkes önce kendi çöplüğüne baksın diyorum
Bu Videolar Yıllardan Beri Ne Çöplüğünden Bahsediyorsun?
Amacım Gs'yi Aşağılamak Değil Diyorsun Ama Başka Bir Konuda "Gs Kaka'yı Alamaz, Kaka Gs'yi Alır" Diyorsun Bu Aşağılamak Değide Nedir? Gs Formunda Bunları Yazmanda Düpedüz Tartışma Amaçlıdır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?