Fenere bağlı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Fenere bağlı!
Fener’e bağlı!


Espanyol, Delgado'yu Beşiktaş'tan koparabilmek için uğraşırken, maddi engele takıldı. İspanyol basını, Espanyol'un bu transfer için Fenerbahçe'nin Riera'yı almasını beklediklerini iddia ettiler







Arjantinli oyuncuyu renklerine bağlayabilmek için, siyah-beyazlıların sponsoru ve Delgado'nun sahibi Cola Turka ile masaya oturduğu belirtilen Espanyol'un, sıkı bir pazarlığa girdiği ancak istediği rakama indiremediği ifade edildi. İspanyol basını, Cola Turka'nın, bonservisini Basel'den almak için verdiği 5 milyon eurodan hiç aşağıya inmediğini vurgulayarak, bunun Espanyol'u sıkıştırdığını vurguladı.
Lopez bekleyişte
İspanyol kulübünün Teknik Direktörü Marquez Lopez'in transfer listesinde ilk sırada yer alan Delgado için yeni bir formül arayışında oldukları ifade edildi. Delgado'nun menajerliğini yapan babasını ikna eden Espanyol'un, Arjantinli futbolcunun transferini gerçekleştirebilmek için Fenerbahçe'yi bekledikleri öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin Albert Riera ile ilgilendikleri yolundaki haberler karşısında heyecanlanan Katalan ekibinin yöneticilerinin, İspanyol oyuncuyu satıp, gelecek paranın bir kısmıyla Delgado'yu almayı planladıkları öğrenildi.
Tarzan Serdar!
Avusturya kampının birinci ayağının ardından iki gün izin yaparak dinlenen Beşiktaş, dün çalışmalarına kaldıkları yerden devam etti. Siyah-beyazlı takım dün sabah ve akşam olmak üzere iki idman yaptı. Antrenmanlara, grip olan Ali Tandoğan ile milli takım kampında bulunan kaleci Korhan katılmadı. EURO 2008'de görev alan Rüştü ise tatilinin ardından dün ilk kez yeni sezon çalışmalarına katıldı. Sabahki antrenmanda düz koşu yapan siyah-beyazlı oyuncular antrenmanın ardından minik su havuzunda bacak kaslarını dinlendirdi. Futbolcular, suyla birbirlerine şaka yaparken, Serdar Özkan ise ünlü film karakteri Tarzan'ın taklidini yaparak arkadaşlarına hortumla soğuk su sıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
272
jojo_va
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
345
jojo_va
jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
444
haltie
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
474
jojo_va


Üst Alt