Fener'den ikram

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fener'den ikram
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, grup maçlarına kötü bir bir başlangıç yaptı. Gruplardaki ilk maçında Hollanda ekibi Twente'yi konuk eden sarı lacivertli ekibimiz, öne geçtiği maçta Volkan ve Andre Santos'un iki ikramıyla gruplara mağlubiyetle başladı.

Daum'un ikinci planda gördüğünü söylediği Avrupa Ligi'ndeki Twente maçına beklenen temposunun uzağında başlayan Fenerbahçe, ilk yarıda önemli bir fırsat bulamazken, konuk takım da kısa paslarla sarı lacivertli ekibi savurmayı başardı. İkinci yarıda Alex'in kafa vuruşuyla maçtaki en önemli atağını yakalayan Fenerbahçe, Mehmet Topuz'un 71. dakikadaki serbest vuruş golüyle öne geçti.​
Temsilcimizin rahatlaması beklenirken, Gökhan Gönül'ün sakatlığı sırasındaki bir anlık konsantrasyon kaybı sonrası Nkufo'nun vuruşunda Volkan topu sektirince 75. dakika sonra denge geldi. 79. dakikada temsilcimiz, ikinci ikramını yaptı. Perez'in kullandığı serbest vuruşta Santos, topu bomboş durumdaki Nkufo'ya indirince İsviçreli de takımını öne geçirdi.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Lugano, Roberto Carlos (Dk. 63 Mehmet Topuz), Kazım (Dk. 81 Deivid), Emre, Cristian, Dos Santos, Alex, Güiza (Dk. 81 Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

TWENTE: Boschker, Stam, Wisgerhof, Douglas, Kuiper, Brama, Perez (DK. 90 Akram), Tiote (Dk. 41 Janssen), Stoch (Dk. 71 Vujicevic), Ruiz, Nkufo
TEKNİK DİREKTÖR: Steve McClaren

GOLLER: Dk. 71 Mehmet Topuz, Dk. 75-Dk. 80 Nkufo
SARI KARTLAR: Tiote, Santos, Kuiper

Atakan

Atakan

Üye
İkram?
:kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Maçı hiç izlemedim..İyi kide izlememişim..Halı saha maçım vardı.. 4 Dk da maçı vermişler..? Şaka gibi..!
İzledikten sonra yorumumu yapacağım..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlısı olsun bu mağlubiyetten takımın dersler alması gerekir orta saha ve defans kurgusunda daumun biraz daha dikkat etmesi lazım birde semihi son dakkalarda oyuna alırsan böyle olur ama kimse mücadele etmedi diyemez çok kştular iyi mücadele ettiler bu yüzden takıma söyleyecek bir söz bulamıyorum dediğim gibi orta saha ve defansı gözden geçirmesi lazım daum un

Consul9

Consul9

Üye
Nkufo
buna dikkat edin demiştşm deadsliencede şahidim :)

nese hadi geçmiş olsun...:ehe

--------------- Ekleme ---------------

orta saha ve defansı gözden geçirmesi lazım daum un

geriye ne kaldı :ehe 1 kaleci 2 forvet//////8oyuncu ne olacak??? :kop:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
arkadaşım gözden geçirmek dediğim kurgu komple takımı değiştirsin diye bir cümlemi yazdım

Consul9

Consul9

Üye
bnde takımı değiştirsin demedim :oke:

<~STaT!c-X~>

Üye
Valla sahada çok kötü bir fenerbahçe takımı vardı, birdahaki maça defansın ve ortasahanın yenilenmesi lazım, hakikatten çok üzüldüm yaw, neyse ne diyelim Geçmiş Olsun.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
keyfim kaçtı ya inşallah hollanda da farklı oynarız

arslansem

arslansem

Üye
Fiyaka fena bozuldu...:)

Cynical

Cynical

Üye
Manisa maçından beri Fenerbahçe iyi değildi. Çekirge yakalanıverdi bugün...

murax

murax

Üye
galatasaraylıyım ama fenerinde yenmesini istemiştim artık diğer maçlarda diğer ttürk takımlarına başarılar dilerim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Twenteye dikkat etmeniz gerektiğini söylemiştim.Kafadan gitti 3 puan

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Üzüldüm ,Deplasmanda da yenmek zor olacak bu takımı ama inşallah kazanır Fener:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Nkufo'dan korkmamız gerektiği daha önceki konuda yazmıştım.

_KadirşinaS_

Üye
Ya keşke yenseydi bir gecede ülke puanımız iyi yükselirdi. Neyse diğer maçlarını kazanacaktır FB şüphem yok. :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Konuyla alakasız gereksiz mesaj yazmayınız..!

Fenerbahçe - Twente Maçından bahsedilmesi gerekiyor..Bilmem farkında mısınız..?

Dikkat edelim..

SucX

SucX

Üye
Bir Türk takımı için bu söylemlerinizi yakıştıramadım..
Her ne kadar ezeli rakip olsada amacı Türkiyeyi desteklemek ve başarı sağlamak
kazanınca veya kaybedince ülke puanı gidiyor, bunu tekrarlamak istedim.

Konuyla ilgisiz mesajlar silinmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt