Fener'den David Silva bombası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
    Konu Sahibi
Fener'den David Silva bombası
Valencia mali krizde
Brezilya seferinden boş dönen F.Bahçe, Avrupa'ya yöneldi. G.Saray'ın bombaları patlatması ise sarı-lacivertli kulüpte hedefi büyüttü. Cimbom'un Dos Santos transferini yurt dışında öğrenen, "Doğru mu" diye soran başkan vekili Nihat Özdemir, "Çok daha kaliteli ve çok daha meşhur bir oyuncu alacağız" dedi. Özdemir'in bahsettiği ismin David Silva olduğu öğrenildi. Yönetim, mali krizde olan Valencia'nın kapısını çaldı, 24 yaşındaki oyuncuyu istedi.

Süratli ve teknik
bonservisinin 25 milyon euro olduğu konuşulan Silva için ilk plan kiralama. Valencia'nın Mata ve Vicente gibi alternatifleri olduğu için bu oyuncuyu vermeye sıcak baktığı belirtiliyor. David Silva'nın gelişinin İspanya Milli Takımı'ndan arkadaşı Güiza'nın performansını artıracağını da düşünen yönetim kesenin ağzını açacak. Silva bu sezon 14'ü ilk 11, çıktığı 15 maçta 3 gol attı. Silva'ya kaleye dikine gitmesi ve sürati nedeniyle "Rüzgarın oğlu" deniliyor.

Kaynak: Fotomaç
Yorumum: Habere pek inanmadım, olursa da hayır demeyiz :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Son derece yalan ve komik bir haber .. :ehe

gökhanates

gökhanates

Üye
Gelmez ki. Keşke gelse. Fb için büyük oyuncu.

zibidi39

zibidi39

Üye
oyuncu neden kıralanır anlamıyorum satın alsana bosuna para verıceksın kıralarsan elıncekılere o kıralıcan oyuncuya vreıcenın paranın yarısını ver gor bak performsları artıomu artmıomu

Consul9

Consul9

Üye
"Kaynak: Fotomaç":ehe:ehe:ehe

'Davut

'Davut

Üye
bırakın böyle çok iyi oyuncuları amatör ligden bile futbolcu trasfer yapmayacaz ...Hiç vazgeçmiyorlar...:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
üfff kaynak Fotomaçmış..:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt