Fenerbahçeyi şike iddialarına maruz bırakan Eskişehirspor ve Ankaragücü maçları bariz kaleci hatalrı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeyi şike iddialarına maruz bırakan Eskişehirspor ve Ankaragücü maçları bariz kaleci hatalrı

'Davut

'Davut

Üye
Fenerbahçe Şampiyonluk kutlarken daha şike var desinler...

Bunu diyenler battıkça batıyor...:dry:

Bu arada kontrpiye denilir bu durumda çok da normal birşeydir...:)

Kimse bu gidişimize gölge düşüremez...Şampiyonluk gelmedi bu nedir şike şike Aciz duruma düşmeyin LÜTFEN
..!!!

Alexin golüde Tek kelime ile müthiş ....

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadığım arkadaşlar spor gündemi bu.ben yada biz neden aciz duruma düşelim.bariz olaylar var işte hele iveşa yazık yani topu dönüp kalaye eliyle atsa daha şerefli olurdu.

aLone

aLone

Üye
ankaragücünü bilmem ama eskişehir maçında kalecinin çok basit hataları var bide 2.05 lik bi kaleci .feneri şampiyon yaptılar ne diyeyim artık . . .

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ömer kardeş saldıracaklar bak haberin olsun :D ayıp ya elinden kaçırıyor eğiliyor yumuşak giden yakalayabileceği topu izliyor birde ayıptır be.bunların üstüne birde futbol dersi alıyoruz:ehe

aLone

aLone

Üye
yok abi bırak ya saldırsınlar:D bursasporuda pek sevmem texsas'dan dolayı ama şampiyon olmasınıda isterdim.trabzon yenemez gibime geliyor ama bellide olmaz .ayrıca fenerin son maçlarda attığı golleri mahalle kalecileri bile yemez ;)

'Davut

'Davut

Üye
kontrpiye,kontrpiye,kontrpiye bu budur...

Tek maçla şampiyon olunmaz bunuda diyim...Halit abi Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor diye galiba canın yanıyor...

aLone

aLone

Üye
zaten son haftalarda çıktınız zirveye.tek maçla olunmaz ama en önemli haftalarada 1 maç ne kadar değerlidir

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe bu kadar kontrpiye :ehe fenerbahçe çok şanslı demek ki :)trabzon maçında kaleye bile gidemeyen bir takım.insanların aklına bu iddialar olmasa bile bir ton şey geliyor.

'Davut

'Davut

Üye
Ne yani frikikden atmasak yenemiyecekmiydik...

FENER gol gol gol Şampiyonluk geliyor....FENER gol gol gol Şampiyonluk geliyor....

Bir maç 2-0 bir maç 3-0 Neyi daha kanıtlamaya çalışıyorsunuz...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kanıta gerek yok kardeşim bak bunları ben yazmıyorum bunları herkes konuşuyor ne ben beşiktaşı temsil ediyorum nede sen fenerbahçe kulübünü.

ama yenen haklar var var emekler var bunları kimse göz ardı edemez.

'Davut

'Davut

Üye
Çoğunu canı yanıyor...:haha:

Kimin ne hakkı...Kimin hakkı yenmiş... Yenen hakkı birde yediği hakkı görebilse önüne bakabilir ama göremiyor... ;)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
neyi tartışıyoruz davut

'Davut

'Davut

Üye
Fenerbahçenin İllaki şike yaptığına inanmışlar canı gönülden onların nasıl bir hallerde olduklarını...:haha:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Yine anlamadığını biliyordum.

ouSahin

ouSahin

Üye
Federasyon başkanı Haluk Ulusoy'mu olmalıydı ya :) yada Galatasaray devre arası yaptığı transferlerin yarattığı rezilliği düştüğü durumun kendilerine yakışmadığını ört pas etmek amaçlı Fenerbahçe'ye leke vurmasını şaşırmamak lazım :)

Biz ne şikeler gördük örnek maçlardan biri Galatasaray5-1 Trabzon 2000-2001 Sezonu vs dahada gider :) boşverin Fenerbahçe'ye gelince şampiyonluğu çekemeyenler yine konuşuyor:)

Kıskananlar Çatlasın Fener Şampiyon oluyor:)Bırakın bu işleri takımınızın rezilliklerini konuşun

'Davut

'Davut

Üye
Zaten yine ben anlamadım....:)

Federasyon başkanı Haluk Ulusoy'mu olmalıydı ya :) yada Galatasaray devre arası yaptığı transferlerin yarattığı rezilliği düştüğü durumun kendilerine yakışmadığını ört pas etmek amaçlı Fenerbahçe'ye leke vurmasını şaşırmamak lazım :)

Biz ne şikeler gördük örnek maçlardan biri Galatasaray5-1 Trabzon 2000-2001 Sezonu vs dahada gider :) boşverin Fenerbahçe'ye gelince şampiyonluğu çekemeyenler yine konuşuyor:)

Kıskananlar Çatlasın Fener Şampiyon oluyor:)Bırakın bu işleri takımınızın rezilliklerini konuşun

Adamlar niye kıskansın Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor şurda....:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçe son 8-9 haftadır rakiplerini oyun olarak da , kalite olarak da eze eze yenmiştir ... + Türkcell süper liginin en iyi futbol oynayan ekibiyiz. Bunu medya da söylüyor , bizler de görüyoruz ..

Üstelik bırakın gol yemeyi , gol pozisyonu dahi vermeden maç kazandık .

Evet evet şike yapıyoruz değil mi . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...