Fenerbahçe'ye Fransız orta saha!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye Fransız orta saha!


Fenerbahçe, bu sezon Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele ettiği Fransız ekibi Olimpik Marsilya'nın ofansif orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena'yı kadrosuna katmak istiyor.
La Provence gazetesinde Fabrice Lamperti imzasıyla çıkan haberde; Fenerbahçe ilk resmi transfer talebini 19 Aralık Çarşamba günü iletti. Fenerbahçe Spor Kulübü adına Hasan Çetinkaya, Olimpik Marsilya kulübüyle temasa geçti ve Valbuena'yı ocak dönemnde transfer etme taleplerini bildirdi.

Olimpik Marsilya taraftarının da favori oyuncusu durumunda olan başarılı hücum oyuncusuna yaz döneminde, eski Fenerbahçeli Reto Ziegler'in kulübü olan Lokomotiv Moskova da talip olmuştu.

Avrupa'daki ekonomik krizden kötü etkilenen ve stat yapımı nedeniyle oyuncuları için gelen cazip tekliflere olumlu cevap veren Olimpik Marsilya, geçtiğimiz günlerde en önemli yıldızlarından Loic Remy için de gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.
Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'ye karşı 1 gol atan Valbuena, oyun kurucu olarak oynuyor ve 3 gol 9 asistlik istatistikleriyle başarılı bir sezon geçiriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt