"Fenerbahçe'ye dua edelim ki..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Fenerbahçe'ye dua edelim ki..."


Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapılan toplantıda, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’ın uzun süren toplantıyı artık bitireceğini açıklamasının ardından tepki gösterip konuşmak isteyen Bolayır, izin verilmesinin ardından kürsüye geldi.

Divan kurulu toplantısında sadece mali konuların konuşulmasını eleştiren Bolayır, şunları kaydetti:

"Galatasaray’ı bekleyen tehlikeler var. Biz bundan sonra Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde puan alamazsak maalesef Fenerbahçe’nin puanlarına ihtiyacımız olacak. Dua edelim Rum takımıyla olan maçlarını kazansınlar. Ülke puanlarına ihtiyaç var. Yoksa bundan sonra kim şampiyon olursa olsun, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidemeyecek. Bu bizi finansal bakımdan da zayıflatır. Bütün hesaplar Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne göre yapılıyor. Bu gelirden mahrum kalırsanız açık nasıl kapatılacak?"

Sakatlanan Ujfalusi’nin yerine alınan Cris’i de eleştiren Bolayır, "Koskoca Galatasaray Kulübü’nde Ujfalusi sakatlandı, alelacele Cris diye bir oyuncu alındı. Sonra ’yeterli değil’ deniyor. Ne yapacağız, onu da mı kızağa çekeceğiz. Bir sürü oyuncu aldık yolladık. Ordu’ya sattığımız elemanlar bizi yıktı" diye konuştu.

Divan kurulu üyelerinden Hayrettin Kozak, Ahmet Özdoğan ve Taner Aşkın ise mali raporlarla ilgili görüş ve eleştirilerini dile getirdi. Ahmet Özdoğan, barkovizyondan GSStore’da satılan ve geçen hafta tepkiler nedeniyle satıştan kaldırılan sarı-lacivert renklerdeki çocuk tişörtünü göstererek, bu konuyu eleştirdi. Üyeler bunun üzerine Özdoğan’ı alkışladı.

Taner Aşkın ise Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün bir televizyon programında yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Başkanım lütfen ekibinizi gözden geçirin" dedi.

Eleştirilere Nas yanıt verdi

Toplantının sonunda üyelerin yaptığı eleştirilere yönetim kurulu adına yanıt veren yönetici Adnan Nas, günlük ve kısa vadeli sorunları çözerken, orta vadede de kulübün mali yapısını güçlendirmeye çalıştıklarını anlattı.

Teminat ve hacizleri yüzde 25 oranında indirdiklerini vurgulayan Nas, "Daha da fazla indirmeye çalışıyoruz. Tek tek bankalarla görüşmemiz devam ediyor" dedi.

Adnan Nas, şirketin sermaye artışının çok teknik bir işlem olduğunu kaydederek, "Bir örnek vermek istiyorum. Sermaye artışında piyasada şöyle bir algı var; Galatasaray’ın hissesi düştü ne olacak bu işin sonu filan gibi. Başkanımız daha önce yaptığı açıklamada ’Zaten mevcut hisse senedinin içi dolu değildi biz onun içini doldurmaya çalışıyoruz’ dedi. İşlem bazında da bir örnek vereyim. Biz yaptığımız ilk sermaye artışında 1 hissesi olana 4 hisse vermişiz. O sırada hisse senedi 130 liraymış. 1 hisseye 4 hisse verirken, 100 lira istemişiz. Çok değişik uzmanlara sorun, bu aslında çok bonkör bir davranıştır, yatırımcının lehinedir. Sermaye artışının çok başarılı bir operasyon olduğunu kabul etmek gerekiyor" şeklinde konuştu.

Aysal, Gürsoy’a plaket verdi

Temmuz ayında yapılan Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası’nda şampiyon olan Galatasaray Yüzme Takımı’nın idareci, antrenör ve sporcularına Divan Başarı Beratı verildi.

Başkan Ünal Aysal, yüzme şubesine yaptığı katkılardan dolayı kulübün eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy’a da bir teşekkür plaketi takdim etti.

Öte yandan, yelken şubesine "Azuree 33" model yelkenli tekne hediye eden Sirena Marine şirketi yönetim kurulu başkanı İpek Kıraç’a teşekkür plaketi verildi. Toplantıda yer almayan Kıraç’ın plaketini, şirket temsilcisi Levent Gür aldı.

Bu arada, toplantıda kulüp başkanı Ünal Aysal’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Adnan Nas, Semih Haznedaroğlu, Ahmet Ocaklı, Mehmet Cibara ile Ali Gürsoy da hazır bulundu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt