Fenerbahçe'ye Denizli'de olaylı karşılama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye Denizli'de olaylı karşılama
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;} .hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;} FENERBAHÇE, yarın Denizlispor ile oynayacağı maç için bugün akşam saatlerinde Denizli'ye gelirken, Çardak Havaalanı'nda Emre Belözoğlu ile bir taraftar arasında gergin anlar yaşandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 16.30'da havalanan özel uçak saat 17.30'da Çardak'a indi. Sarı- lacivertli kafileyi üniversite öğrencilerinden oluşan UniFB grubuna mensup yaklaşık 30 kişilik bir grup, ‘Şampiyon Fenerbahçe’ tezahüratı ile karşıladı. Taraftarlar Roberto Carlos ve Guiza başta olmak üzere futbolculara büyük ilgi gösterirken, yaşanan kargaşada polis ve özel güvenlik görevlileri zor anlar yaşadı.

Kafile terminal binasından çıkmaya çalışırken, bir taraftarın Emre Belözoğlu'na, “Fenerbahçe'ye yakışmıyorsun. Defol git” sözleriyle sataşması, futbolcunun da karşılık vermesiyle ortalık bir anda karıştı. Araya giren kaleci Volkan, morali bozulan Emre'yi sakinleştirip otobüse götürürken, polisler de taraftarı olay yerinden uzaklaştırdı.

Fenerbahçe kafilesi Anemon Otel'e giderken, yöneticilerin yarın tarifeli uçakla Denizli'ye geleceği açıklandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

~GeWeR~
Cevap
1
Görüntüleme
5K
terix
Cevap
4
Görüntüleme
487
aslan92_5
terix
Cevap
5
Görüntüleme
522
Praetor
terix
Cevap
6
Görüntüleme
643
xkadir61
terix
Cevap
2
Görüntüleme
509


Üst Alt