Fenerbahçe'ye asla transfer olmam!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye asla transfer olmam!

[h=2]Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, kesin konuştu ve F.Bahçe formasını giymesinin mümkün olmadığını ifade etti..[/h]

"Flamengo'da oynarken, "Vasco de Gama"dan teklif alsan gider misin?" diye sormuşlardı. "Asla"demiştim. Çünkü ben oynadığım kulüple özdeşleşiyorum. Bu yüzden hiçbir zaman F.Bahçe'ye asla transfer olmam"

TRT'de yayınlanan ve Ersin Düzen'in sunduğu Stadyum Programı'na konuşan Sambacı, şunları söyledi:
"FLAMENGO'DA oynarken şöyle bir soru sorulmuştu bana: 'Vasco de Gama'dan teklif alsan gider misin?' Kesinlikle gitmem, çünkü ben oynadığım oynadığım kulüple, formayla özdeşleşen, taraftarla ayrı bir iletişimi olan bir futbolcuyum ve onu gerçekten hissediyorum içimde. O yüzden asla gitmem. Şu an G.Saray taraftarıyla da öyle bir bağlantım var. Formamıza inanılmaz saygım var. Hani yarın, bir gün F.Bahçe'den teklif gelse kesinlikle de oraya gitmem. Galatasaray benim için bir macera.. Burada uzun yıllar oynayıp, kaptanlık yapmak istiyorum. Taffarel sayesinde baklavayı yedim ve çok sevdim. İlk yemekte getirmişti, 'Bak vazgeçmeyeceksin' dedi. Gerçekten de baklavadan vazgeçemiyorum."
'Oğlum Davi çok gol atacak'

"KÜÇÜK oğlum Davi 6 yaşında. Juventus'un futbol okulunda oynuyordu, şimdi G.Saray'da.. Davi'de özel bir yetenek var. Benden daha iyi bir futbolcu olabilir. Eğer futbolcu olursa, forvet olsun istiyorum. Çok gol atar. Kızım Pietra'nın tenisçi olmasını istiyoruz. Karakter olarak aynı ben. Büyük oğlum Lineker Brezilya'da dövüş sporlarına ilgili."

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu seni Fenerbahçeyi alan kim ki Allah aşkına ...:ehe
Sen İtalyadan gelirken , en kötü oyuncu seçilmişsin ( bidon ödülünü almış ) , gelmişsin Türkiye de ahkam kesiyorsun :ehe
Yazık ...

• Beğen
Tepkiler: greenmile
SHS

SHS

Üye
melo sahada konuş yaw, sahada konuş..

greenmile

greenmile

Üye
fener seni napsın hayatı boyunca vasatı aşamamış bir futbolcusun sen melo taça attığın toplardaki başarını kutlayan çıtası düşük biri futbolcusun,sözde 10 numarasın ama ön libero gibi birşey oynuyorsun,kısacası sen fenerbahçenin transfer listesine girme başarısı gösteremezsin anca galatasarayda oynarsın tıpki reira gibi 40 yıl geçse o da transfer listemize giremez aklı sıra prim yapıyor:D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Bu oyuncular şeçilmiş vallaha sanki her mac döktürüyosun da fb de oynamam diyo bide nerde dandik oyuncu varsa bize geliyo 1 sene geçmeden gidiyolar bu da onlardan biri olucak

• Beğen
Tepkiler: SHS

sakaryam54500

Üye
fenerliler konuşuyor sizinkileride biliyoz maldonada josıco guiza göklere cıkardıgınız alex parmada yedek oturmuş edirneyi gectikden sonra fıs daha copa amerika görmemiş melo görmüş lütfen böyle şeylerle gelmeyin kendinizi temize cıkarın sonra başkalarına laf atın he sizin getirdiklerinze degil bidon kazma sapı vermeleri lazım

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
fenerliler konuşuyor sizinkileride biliyoz maldonada josıco guiza göklere cıkardıgınız alex parmada yedek oturmuş edirneyi gectikden sonra fıs daha copa amerika görmemiş melo görmüş lütfen böyle şeylerle gelmeyin kendinizi temize cıkarın sonra başkalarına laf atın he sizin getirdiklerinze degil bidon kazma sapı vermeleri lazım
Ben galatasaraylıyım ama adamlar haklı melo gs fb yada bjk kalitesinde bi futbolcu değil yaw

greenmile

greenmile

Üye

al güzel kardeşim alex kimmiş daha iyi öğrenmeni sağlayacak bir örnek aşağıda mevcut

ayrıca bu yıl müthiş kadro kurucaz onu yapacaz müthiş adamlar alacağız dedin aldıkların ortada (reira,melo vs:ehe),bizim aldığımız o maldonado,josicoyu bu tarz balon cümlelerle almadık.

sakaryam54500

Üye
Ben galatasaraylıyım ama adamlar haklı melo gs fb yada bjk kalitesinde bi futbolcu değil yaw
evet haklısın o juventus firontina kalitesinde bir oyuncu maldonado josico zopatoncy guiza tomas jun gibi çöp bir oyuncu degil sahada ölümüne oynuyan bir oyuncu

greenmile

greenmile

Üye
o beğenmediğin guiza poposuyla gol attı sana unutma,ayrıca ispanya gol kralı ol gel ondan sonra konuş,melo nerde ne yapmış adam taça top atıyo seviniyo ya şaka gibi:D

sakaryam54500

Üye
al güzel kardeşim alex kimmiş daha iyi öğrenmeni sağlayacak bir örnek aşağıda mevcut ayrıca bu yıl müthiş kadro kurucaz onu yapacaz müthiş adamlar alacağız dedin aldıkların ortada (reira,melo vs:ehe),bizim aldığımız o maldonado,josicoyu bu tarz balon cümlelerle almadık.
uh fanatik manşet attırmıştınız maldonada koskoca ondan sonra böyle guizanında vedioları var adam ispanyada gol kralı olmuş vedio olmuyor bu işler josico algınızda yok ispanyada senna kesiyor felan dediniz bu sene aldıgınız benvenumıdır nedir somaliden aldınız heralde bu arada bi temize cıkın böyle konuşun

----------Eklendi @ 14:39:41 ---------- Yazıldı @ 14:38:28 ----------

o beğenmediğin guiza poposuyla gol attı sana unutma,ayrıca ispanya gol kralı ol gel ondan sonra konuş,melo nerde ne yapmış adam taça top atıyo seviniyo ya şaka gibi:D
SİZ anlamazsınız o KUTSAL formanın yükünü işte galatasaraylı olmak budur adam sahada istegini yapar gol atar sevinir sizin gibi ŞAMPİYON OLMADAN SAHAYA ATLAMAZ HEHE :D

greenmile

greenmile

Üye
uh fanatik manşet attırmıştınız maldonada koskoca ondan sonra böyle guizanında vedioları var adam ispanyada gol kralı olmuş vedio olmuyor bu işler josico algınızda yok ispanyada senna kesiyor felan dediniz bu sene aldıgınız benvenumıdır nedir somaliden aldınız heralde bu arada bi temize cıkın böyle konuşun

----------Eklendi @ 14:39:41 ---------- Yazıldı @ 14:38:28 ----------

SİZ anlamazsınız o KUTSAL formanın yükünü işte galatasaraylı olmak budur adam sahada istegini yapar gol atar sevinir sizin gibi ŞAMPİYON OLMADAN SAHAYA ATLAMAZ HEHE :D

kutsal mı hahaha kardeş biz tomas fb deyken hakeme kızıp formayı fırlattı diye göndermiş bir kulübüz,sizin gibi hazırlık maçında bile başka birinin formayı cezalı adama giydirerek sahaya sürmüyoruz anladın?

Ayrıca josicoyu falan büyük transfer olarak almadık,belli size gelen topçular ribery kaçıp gitmedi mi hala neyin derdine düşüyorsun :D

bienvenu en azından genç, gelecek vaad ediyor,kimseye büyük transfer diyerek almadık.İtalyanın en kötü oyuncusu ödülü almadı,varsa videoyu paylaş o anki surat ifadesini görelim melonun:D

ayrıca eğer sen geçen sene fenerbahçeye maçı sattık diyorsan bende helal olsun satın almışız diyeceğim ve kabul edeceğim bende herşeyi :D

neyse kardeşim bu yılda boşsunuz :D fatih terimin ömrüde arenadaki fener maçına kadar yeneriz gönderirsiniz,kadıköydeki maçtan hiç bahsetmiyorum fark ettiysen sonuç seninde bildiğin üzere malum:D

neyse bu muhabbet böyle sürer gider:D İbrahim'da Galatasaraylı ama bu adam büyük takım topçusu değil cesaretini gösteriyor.Mesela bak reira olympiakosta napmış da alıyorsun.Bu yıl fenerbahçenin transfer politikasının böyle olması doğal ama geçen sezon düşme tehlikesi geçiren galatasarayın sezona bomba gibi başlıyacağız deyip böyle oyuncuları almaı tuhaftır.

Neyse iyi günler:)

greenmile

greenmile

Üye

arkadaşım geçen sene sizi de yendik sizi normal yollarla yendik diğerlerinde mi şike yaptık mesajlarımı okumadan atlıyorsun direk,biz guizaya yıldız demiyoruz,guiza ispanya ile avrupa şampiyonluğu yaşamış,ispanya gol kralı olmuş oyuncu dedik.Size,bjk ye ts yede gol attı.Biz seviyoruz,siz niye bunun derdini yapıyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca şu şike olayını da söyliyeyim.İnsan dürüstse kaç para verilirse verilsin kendini satmaz,bence maç satmak suçtur.Almak suç değil:ehe Dava süreci devam eden birşeyi kesin olmuş gibi burada yazma,üzülürsün sonra

neyse 16 yaşındaki adamla oturmuş konuşuyorum bende iyi günler kardeşim

sakaryam54500

Üye
arkadaşım geçen sene sizi de yendik sizi normal yollarla yendik diğerlerinde mi şike yaptık mesajlarımı okumadan atlıyorsun direk,biz guizaya yıldız demiyoruz,guiza ispanya ile avrupa şampiyonluğu yaşamış,ispanya gol kralı olmuş oyuncu dedik.Size,bjk ye ts yede gol attı.Biz seviyoruz,siz niye bunun derdini yapıyorsunuz anlamıyorum.Ayrıca şu şike olayını da söyliyeyim.İnsan dürüstse kaç para verilirse verilsin kendini satmaz,bence maç satmak suçtur.Almak suç değil:ehe Dava süreci devam eden birşeyi kesin olmuş gibi burada yazma,üzülürsün sonraneyse 16 yaşındaki adamla oturmuş konuşuyorum bende iyi günler kardeşim
tabi söylücek bişe bulamınca 16 17 yaşında hadi kardeşim tmm haklısın siz bu lige ÇOOK ŞEREFLİSİNİZ!

greenmile

greenmile

Üye
kardeşim neyi bulamayacağım diyorum ki sana geçen sene arenada yendik ligin ikinci yarısında sen bunu açıklayamıyorsan o zaman konuşmanın anlamı yok,burda beni iyi bilirler.Hiçbir şekilde altta kalmam havamda olsam şuan cevaplarım da ona göre değişkenlik gösterirdi.

arslansem

arslansem

Üye
Adamsın Melo ;) Selçuk'la beraber takımın en iyisiydi bu zamana kadar.Arda zamansız gitmeseydi ya da takımda oyun kurucu olsaydı yükü bu kadar ağır olmazdı ve o zaman daha faydalı olurdu.Yaptığı açıklamayla bazı karaktersiz futbolculara laf sokmuş iyi de etmiş ;)

• Beğen
Tepkiler: sakaryam54500
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Konu İle Alakasız Mesajlar Yazılmassa Sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt