Fenerbahçe'nin yeni forvet adayı: Nilmar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin yeni forvet adayı: Nilmar!
Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmayı hedefleyen F.Bahçe'nin, Brezilyalı yıldızın peşinde olduğu bildirildi. Bir dönem Lyon'da harikalar yaratan ve şu anda İnternacional kulübünde oynayan Nilmar'ın gelmeye hazır olduğu belirtildi

Avrupa'da büyük başarı hedefleyen ve bu amaçla çok güçlü bir forvet hattı oluşturmak isteyen F.Bahçe'de Nilmar Honorato da Silva ismi gündeme geldi. Brezilyalı gazetecilerin iddiasına göre, kadrosunda 5 Brezilyalı futbolcu bulunan ve uyum sorunu yaşanmaması için forvete yine bir sambacı almaktan yana olan F.Bahçe, bir dönem Lyon'da adından çok söz ettiren Nilmar için harekete geçti.

Brezilya'nın İnternacional takımında forma giyen Nilmar'ın yaşadığı sakatlık sorununu tamamen geride bıraktığı belirtilirken, bu futbolcunun hem Avrupa tecrübesinin bulunması hem de genç yaşı nedeniyle F.Bahçe için cazip olduğu kaydedildi. Yıldız futbolcunun, F.Bahçe'ye gelmeye hazır olduğu vurgulanırken, 3.5 milyon dolarlık uygun bonservis bedelinin daha da aşağı çekilebileceği belirtildi.

Nilmar Honorato da Silva kimdir?
* Doğum tarihi: 14 Temmuz 1984
* Doğum yeri: Brezilya
* Boy: 1.80
* Kilo: 75
* Mevki: Forvet
* Kontrat bitişi: 2011
* Oynadığı kulüpler: İnternacional (2002- 04), O.Lyon (2004-05), Corinthians (2005-07), İnternacional (2007-)
* Kariyeri: 180 maç / 73 gol
* Milli takım: 5 maç / 1 gol

Kişisel başarıları: Esas parlamasını Olympique Lyon'da yapan Brezilyalı oyuncu, Govou ve Wiltord gibi isimlerin gölgesinde kaldığı için Fransız kulübünde çok fazla forma şansı bulamadı. 32 maç oynamasına rağmen genelde ikinci yarılarda oyuna dahil oldu. 2007'den beri İnternacional'de forma giyen Nilmar, bu sezon 13 karşılaşmada 3 gol kaydetti. Lyon ile 2005 yılında Fransa şampiyonluğu ve Fransa Süper Kupası'nı kazandı. 2005'te ise transfer olduğu Corinthians'ta şampiyonluk sevinci yaşadı. 2006'da yine Corinthians'la Libertadores gol krallığına ulaştı.

Leko iddiası
F.Bahçe'de Aurelio'nun yerine düşünülen isimlere bir yenisi daha eklendi. İtalyan internet sitesi tuttomercato'nun haberine göre F.Bahçe, Monaco'nın Hırvat futbolcusu Jerko Leko ile yakından ilgileniyor. Sitenin haberinde bu oyuncuyu transfer etmek için İngiltere'den Aston Villa, Middlesbrough ve Fulham'ın da devrede olduğu dile getirilirken, sarı-lacivetli ekibin yarışa katılan son takım olduğu belirtildi. 28 yaşındaki Leko 2006 yılından bu yana Monaco'da oynuyor.
 


schumici

schumici

Üye
valla benim gönlüm pek nilmardan yana değil. çok daha klas isimler var
 
ouSahin

ouSahin

Üye
Fenerbahçe Forvet mi arıyor?

Alonso gelsinde gerisi hikaye..:)
 
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
valla benim gönlüm pek nilmardan yana değil. çok daha klas isimler var
haklısın kardeşim benim gönlümde yok nilmar a ama bence aragones in düşüncesi semih-le güiza zaten ilk 11 de çıkar, nilmar ıda yedek olarak alıyordur, kezman gidince yedek kalmaz. yinede hayırlısı.
Fenerbahçe Forvet mi arıyor?

Alonso gelsinde gerisi hikaye..:)
haberin gerçeklik derecesini bilmiyorum ama habere göre arıyormuş demekki, dediğin gibi alonso bi gelse. ama pek sanmıyorum geleceğini. hayırlısı olsun. yorumlar için teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt