Fenerbahçe'nin Sercan Yıldırım planı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin Sercan Yıldırım planı



[h=2]Yüksek bonservis bedeliyle futbolcu almayı düşünmeyen Fenerbahçeli yöneticiler, Bursaspor'un yıldızını, bir yıllığına kiralamak için teklif yapmaya hazırlanıyor.[/h]
Yeni sezonda oynatmayı düşündüğü sistem için en uygun oyuncu olarak düşündüğü Emmanuel Emenike'yi transfer ettiren ancak şike soruşturması nedeniyle Nijeryalı oyuncunun ayrılmasıyla zor durumda kalan teknik direktör Aykut Kocaman'ın bu boşluğu Bursasporlu Sercan Yıldırım ile doldurmayı planladığı belirlendi.
Genç hocanın, sağ kanat oynayıp, içeri katedebilecek, golcü özelliklere sahip biri olması nedeniyle genç yıldızı takımında görmek istediği öğrenildi. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın kesinlikle takımda istememesi üzerine yönetim tarafından kulüp bulması istenen yıldız oyuncu için düşünülen formül ise bir seneliğine kiralamak. Devler Ligi'ne katılmaktan men edilmeleri nedeniyle oluşacak maddi sıkıntıyı çözmek amacıyla Lugano, Santos gibi yabancıları satmak zorunda kalan yöneticiler, şu aşamada hiçbir futbolcuya yüksek bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor. Bu nedenle Sercan için Bursaspor'a "bir seneliğine kiralama" önerisi yapılacak.
Bir süre önce Rusya'nın Lokomotif Moskova takımıyla görüşmek üzere Rusya'ya giden Sercan, son anda anlaşamayınca geri dönmüştü. Bursaspor'un genç yıldızını Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımının da istediği biliniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt