Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi de zorda!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi de zorda!!
Daha önceden galatasaryın rakipi s.bükreş takımın şike olaylarına karışması bu sefer aynı olay fb rakiplerin de bulunmakdfadır


FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİBİ DE ZORDA

Fenerbahçe için de aynı durum söz konusu; Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme maçlarında Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olacak Sırbistan'ın Partizan Belgrad takımının taraftarlarından dolayı Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilme riski bulunuyor.

KARADZİÇ'E DESTEK PANKARDI İHRAÇ ETTİREBİLİR
İspanyol basını, Bosna'daki savaş sırasında soykırım ve insanlığa karşı suç işlemekle suçlanan ve Uluslararası Savaş Suçluları Mahkemesi'nde yargılanan Sırp lider Radovan Karadziç'e Partizanlı fanatik taraftarların destek vermesinden dolayı UEFA'nın bu külübe uyarı gönderdiğini yazdı.

Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası 1. ön elemesinde Bosna Hersek'in Zrinjski Mostar takımıyla yapılan maç sırasında taraftarlarının çıkardığı olaylardan dolayı 1 yıl UEFA maçlarından men cezası alan Partizan'ın yeniden UEFA maçlarından ihraç edilebileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe, 2-0 kazandığı ilk maçın ardından MTK Budapeşte'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne kalması için bir üst turda Partizan-FC İnter Bakü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak
 


YsF_90

YsF_90

Üye
hayırlısı olsun bakalım. inşallah bu şike skandalı türkiye futboluna bulaşmaz. haber için teşekkür ederim kardeşim.
 
schumici

schumici

Üye
inşallah diskalifiye olmazlarda fenerde galip gelerek puanını arttırarak şampiyonlar ligine kalır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt