Fenerbahçe'nin ligdeki deplasman başarısı sürüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin ligdeki deplasman başarısı sürüyor
Turkcell Süper Lig'de bundan önce yaptığı son 7 deplasman maçında, 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında da deplasmanlardaki başarılı performansını sürdürdü. Rakip sahalardaki son yenilgisini ligin ilk yarısında 12. haftada Kayserispor'a karşı 2-1'lik mağlubiyetle alan sarı-lacivertliler, bu maçın ardından 8 deplasmanı, 7 galibiyet 1 beraberlikle tamamladı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İşte farkımız bu..Bu takımı az bişi istediği zaman oynadıgı zaman türkiye liginde zorlayacak takım yok.Nitekimde söylediklerim birebir oluyor..Şampiyon fenerbahce

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Şampiyon fener..

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
İşte farkımız bu..Bu takımı az bişi istediği zaman oynadıgı zaman türkiye liginde zorlayacak takım yok.Nitekimde söylediklerim birebir oluyor..Şampiyon fenerbahce
Eminmisin rakip takım da cok önemli yoksa istediğini hiçbir zaman alamazsın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Son 8 macını takip et skorları + dakikaları kac dakikada kac gol atmış..Bulamazsan yardımcı olurum :oke:

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
az cok biliyorum skorları ama yazdın yorumları 3 kere oku derim rencide ediyosun Cevrem de bir cok fenerli var ama hiçbiri simdiye kadar senin gibi öveni ilk defa rastladım ne yalan söylim Ben GS liyim fener şampiyon oldumu hakkıydı derim ama sen demezsin kusura bakma

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Renci de mi ediyorum gerçekten pes:) Nerden ne cıkardın bilmiyorum:D e kardeşim senin takımında böyleyse buyur sende yaz..Övünmek değil doğruLar.Biz doğrularla konuşuruz dostum..

Galatasaray şampiyon olsun bizde tebrik edelim..

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Renci de mi ediyorum gerçekten pes:) Nerden ne cıkardın bilmiyorum:D e kardeşim senin takımında böyleyse buyur sende yaz..Övünmek değil doğruLar.Biz doğrularla konuşuruz dostum..

Galatasaray şampiyon olsun bizde tebrik edelim..
doğruları konuşuyorsun biraz da abartı var ben yalan demiyorum fener istediği zaman fener olamıyo bazen istisnaları var sayarak konuş tekrar diyorum 3 kere oku diyorum benim için fenerin lig deki başarısı değil avrupadaki başarı onemlidir

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ligde başarılı olamazsan avrupaya gidemiyorsun ne yazık ki:) ve Avrupada başarı çok önemli evet Fenerbahce dünyanın en iyi 8 takımından biri.Şampiyonlar liginde.

uzatmak kimseye fayda kazandırmaz..Benim görüşüm oydu sen abartı bulursun yada bulmazsın o seni enterese eder.SaygıLar

Konuyu amacından cıkarmayalım..Herkese kendine göre yorumunu yapar ve biter.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
yorumuna saygım sonsuz avrupada başarı oldumu gerisi gelir zaten örnekteki gibi bu arada nekadar aynı takımı tutmuyosak da Fenerbehçe ye chelsea Başarılar :oke: Ne kadar Ezeli rekabette ol sa birbirimizn dostuyuz Fenerbaçe Galatasaray Beşiktaş Bunlar ligin tadı tuzu biri olmadımı diyeri olmaz zaten neyse konu amacı dışına gidiyo Avrupada başarı çok önemli evet Fenerbahce dünyanın en iyi 8 takımından biri.Şampiyonlar liginde.bir gs olarak değil türk olarak gurur verici Saygılar

kalipso

Üye
iyi oynayan kazandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt