ykmk
Üye
-
Konu Sahibi
-
aziz baskanlıgı bırakıyomu cunku bu 2sene once gs sampıyon oldugunda unutturmak ıcın ıstıfa edıcem demıstı
parasız pulsuz takımların küçük takımların göremedigi bir büyüklük...biz hep büyüyecez Aziz Başkan ve taraftarla...o zaman size gülücez
Kupayı bu sene de alamamış olmamız bizim istikrarımızı degiştirmez...
Avrupa maçlarında artık bizi rezil eden takımlarımız düşünsün ne kadar büyük olduklarını...
Siz sadece bu sene değil son 26 senedir kupayı alamıyorsunuz.İşte bu istikrardır.
Daha önce de bazı arkadaşlarıma söylediğim şeyi burda da söylemek istiyorum.
Fenerbahçeliler, Galatasaray'ı avrupada eleştirebilecek en son kişilerdir.
Siz sadece bu sene değil son 26 senedir kupayı alamıyorsunuz.İşte bu istikrardır.
Daha önce de bazı arkadaşlarıma söylediğim şeyi burda da söylemek istiyorum.
Fenerbahçeliler, Galatasaray'ı avrupada eleştirebilecek en son kişilerdir.
Yıkılış demek çok fazla ütopik olmaz mı ? Biz bari yükselme ve duraklama dönemlerini gördük.Peki siz hangi dönemdesiniz.Bir üst tura geçince kupayı kazanmış havaları ile yorumlar yapmak ne kadar doğrudur.
Şunu da unutmadan söyleyeyim hala o yıkık takımın sayesinde avrupada 2 takımla şampiyonlar liginde oynuyoruz.
bizim sığınacak bi geçmişimiz var şanlı şerefli,sizde ne var ?gecmise mazi denir buralarda.bugun gecmişine sıgınanlar gelecekte hiçbişey basaramazlar...unutmayın ey galatasaraylılar..
Ezik deme fenerliler kızarÜlke puanının artmasına yardımcı olabilmek..8senenin ezikliği var ülkede? Bunun yükselmesi için uğraşıyoruz kendi çapımızda.Ülke açısından..Bari bu ülkeye başarılan kazandıran takım şimdi avrupada ne sırada çok düşündürücü..Bu mu büyüklüktür.
parasız pulsuz takımların küçük takımların göremedigi bir büyüklük...biz hep büyüyecez Aziz Başkan ve taraftarla...o zaman size gülücez
Kupayı bu sene de alamamış olmamız bizim istikrarımızı degiştirmez...
Avrupa maçlarında artık bizi rezil eden takımlarımız düşünsün ne kadar büyük olduklarını...
sebep ? 8 Senedir avrupada dibe vuran galatasarayı elestırmek Herkesin işidir..
Vurmaya devam edeceğiz..Ediyoruz da.
dostum ben zaten sene demedim bu sene de alamadık dedimŞuan ben sizi 5-1 lik skorla eliştirebilirim ya UEFA daki son zamanlar yaşadıgınız rezillikleri
2000 senesindeki başarı son avrupa seferiydi artık bitti yıkılış devri artık kabullenin bunu...
Ülke puanının artmasına yardımcı olabilmek..8senenin ezikliği var ülkede? Bunun yükselmesi için uğraşıyoruz kendi çapımızda.Ülke açısından..Bari bu ülkeye başarılan kazandıran takım şimdi avrupada ne sırada çok düşündürücü..Bu mu büyüklüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?