Fenerbahçe'nin 7 derdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin 7 derdi
Fenerbahçe'nin 7 derdi
Yeni sezona Emre Belözoğlu, Aragones ve Güiza gibi marka isimlerle girecek olan Sarı-Lacivertliler'de son gelişmeler can sıkıyor... Deivid'den sonra Vederson'un ciddi sakatlığı, diğer yıldız oyuncuların durumlarındaki belirsizlik teknik heyeti ve yönetimi huzursuz ediyor...
17.7.2008



1 Emre Belözoğlu
Emre Belözoğlu’nun transfer haberi futbol camiasına bomba gibi düşmüştü. Fakat milli futbolcunun sakatlığı herkesi düşündürüyor. Kısa dönem askerliği için hazırlık kampına da katılmayan yıldız oyuncunun Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde forma giymesi zor gibi.
2 Deivid de Souza
Avusturya kampının hemen başında büyük bir şanssızlık yaşandı. Sambacı Deivid’in ayağı çime takılıp talihsiz bir şekilde kırılması teknik heyeti büyük şoka uğrattı. Ameliyat olan Brezilyalı oyuncunun en az 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olması yeni sezon öncesi taktik planları alt-üst etti.
3 Mehmet Aurelio
Takımın dinamosu Mehmet Aurelio, Yıldırım-Tutumlu çekişmesinin alevlenmesiyle sürpriz bir şekilde İspanya’nın Real Betis takımıyla anlaştı. Sarı-Lacivertli yönetim, tecrübeli oyuncunun yerini doldurmak için girişimlerini sürdürüyor ancak henüz bir transfer kesinleşmedi.
4 Tümer Metin
Orta sahada sakatlıkların çok olması nedeniyle sıkıntı çeken Fenerbahçe’de, Avrupa Şampiyonası’nın ardından takıma dönen Tümer Metin’in de hâlâ iyileşmemesi Aragones’in canını sıktı. Tümer’in ne zaman hazır olacağı ve takıma katkı sağlayacağı büyük bir soru işareti.
5 Luis Aragones
İspanya’nın yüksek tirajlı gazetesi MARCA, kapağında şu habere yer verdi: “Valencia yönetiminden Aragones’e çağrı: Fener’i bırak, hemen bize imza at!” Bu ‘ahlaksız teklif’ camianın midesini bulandırdı, Başkan Aziz Yıldırım hemen Avusturya kampına katılıp Aragones’le özel bir görüşme yaptı.

6 Gökçek Vederson
Gökçek Vederson, sol dizindeki meniskus ile yan bağlarıyla ilgili olarak Augsburg’ta doktor kontrolünden geçti. Yapılan tetkikler neticesinde Vederson’un dizine operasyon yapılması kararı verildi. Hemen ameliyat edilen tecrübeli oyuncu yaklaşık üç ay boyunca formasından ayrı kalacak.
7 Volkan Demirel
Bütün bu sorunlara bir de kaleci krizi eklendi. Ada basınında çıkan haberlere göre Manchester City, Volkan Demirel için harekete geçti. Milli file bekçisi bu cazip teklifi kabul ederse, yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe bu defa yerli kaleci arayışına girmek zorunda kalacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt