Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçelilere çok özel telefon numarası (Satılık)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memets.80
Üye
Konu Sahibi
Fenerbahçelilere çok özel telefon numarası (Satılık)
fenerbahçelilere çok özel telefon numarası...
05449071907.... ciddi alıcılar ilgilensin
fiyat:15.000TL
Shikaneru
Üye
Az istemişsin. 1 ev 1 araba falan isteseydın. Bu fiyata ciddi alıcımı olur.Adminlerde burda nezih bi satış ortamı istiyorlarsa bu gibi ilanları silsinler.boşuna diğer ilanlar geri gidiyor.
memets.80
Üye
Konu Sahibi
kardes bu seni ilgilendirmez birazcık bilgi sahibi olsan numara satımı konusunda en azından boyle konusmazdın herneyse sana al diyen olmadı isteyene diyorum zaten
Shikaneru
Üye
Sen kaça aldında konuşuyorsun ? 12 lirayamı ? 20 lirayamı ? telefoncuyuz biz bize anlatılmasın fiyat işleri.
Godfather
Üye
15 bin Tl Bu sitede onu alacak birini bulamazsın kardeş
yagizbogac
Üye
bu gibi numaralara 100 lira falan istedikleri oluyor alışveriş sitelerindede mesela 05444444444 gibi veya 05388288888 falan bu tip numaralara 100.000 lira istediklerine şahit oldum ama bu numara o kadar ahım şahım bir numara değil fakat arkadaş çıkarmı? kim bilir belki çıkar alıcı mesela bir örnek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyat 40.000 lira
DiaBLoS
Admin
Fiyat inanılmaz kaçık .. Yanlış yazılmış bence ..
memets.80
Üye
Konu Sahibi
senın ozel bır numara olsa kaca satardın ustelık telfoncusun sen dahi iyi bilirsin bu kar meselelerini.. burda tartısmayacagım senınle arayanlar fiyatlarını veriyor bu senın gorusun saygı duyarım
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
İlginç bir satış ve çok acayip bir fiyat teklifi. Hayırlı satışlar ne denir başka...
alemburda
Üye
Bence yüksek internetten aynı bu numaradan satan (avea) fiyatı:
memets.80
Üye
Konu Sahibi
konuyu kapatmak istiyorum burda yetkili kişiler yardım edebilirmi