• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

fenerbahçeliler buraya çok güleceksiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
astsubay77

astsubay77

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçeliler buraya çok güleceksiniz

arkadaşlar özellikle fenerbahçeliler dinlesin :D galatasaraylılar da dinleyebilir:D

--------------- Ekleme ---------------

janberg arkadaşımdan istediğim bu müziği mp3 formatına dönüştürsün

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hidayeth25 ve ugurdalak

astsubay77

astsubay77

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bir bakıma haklısın fakat tabi sonuçta futbol bir spor ve her gün terörle yatılıp kalkılmaz tabi bir yerde milletin moralinin yüksek olması için eğlence gerekir işin + yönünden de bakmak lazım tabi şehitlerimizin acısını kimse bize unutturamaz ama biraz moralde lazım değil mi?

rbatu

Üye
Galatasarayı Sevmeyen Atlasın Taştan :D

Salihyet

Salihyet

Üye
Mesele insanların takımına gönülden bağlı olmasıdır, ama insanımız sahiplenici özelliğe sahip olduğundan biraz aşırıya kaçıyor, herkesi hoşgörüyorum.. ama bende zamanında çok fanatiktim, ama kimseyi incitmem.. Ama takımına benim kadar inanan taraftar da az bulunur..

Resmi sitede yayınlandığına göre içinde hakaret olmayacağı kanatindeydim, kontrol ettim, problem yok ;)

fow

fow

Üye
bırı muzıgın ıcerıgı yazsın ya

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Çok güzel yaaa :)))) eyv paylaşım için

aquSTine^

aquSTine^

Üye
tsskr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt