Fenerbahçe'den Xabi Alonso'ya müthiş teklif!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'den Xabi Alonso'ya müthiş teklif!
İspanyol basını, Fenerbahçe'nin Xabi Alonso için Liverpool'a 20 milyon euro önerdiğini yazdı...
İspanyol AS Gazetesi, Aurelio'nun yerine ön libero arayan Sarı-Lacivertli yönetimin, Xabi Alonso için İngiliz kulübüne tam 20 milyon euro teklif ederek transfer piyasasını alt üst ettiğini yazdı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre: Ön libero arayışlarını 4 koldan sürdüren Fenerbahçe'de Xabi Alonso ismi ağırlık kazanıyor...

Aurelio'nun yerini doldurmak için Liverpool'un İspanyol futbolcusunun peşine düşen Sarı-Lacivertli yönetimin astronomik bir teklif yaptığı iddia ediliyor. İspanyol AS Gazetesi, Fenerbahçe'nin Alonso için Liverpool'a tam 20 milyon euro teklif ettiğini öne sürdü.

Gazete, Luis Aragones'in de milli takımdan öğrencisiyle sık sık görüşürek ikna etmeye çalıştığını yazdı.

Fenerbahçe'nin bu teklifiyle transfer piyasasını alt üst ettiğini yazan AS, Sarı-Lacivertliler'in Xabi Alonso'yu almaya bir hayli yaklaştığını da ifade etti.

Alonso'dan veda: Ayrılıyorum
İspanyol yıldızın Ada basınına yaptığı açıklamalar Fenerbahçe yönetimini sevindirecek cinsten.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Xabi Alonso, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Liverpool'dan ayrılacağını söyledi. Yeteri kadar forma şansı bulamadığını söyleyen İspanyol yıldız, kendisini isteyen takımlar arasında tercih aşamasında olduğunu açıkladı.

Real Sociedad'la 94 maça çıkan Alonso 9 da gole imzasını attıktan sonra, 2004 yılında İspanyol çalıştırıcı Rafael Benitez'le birlikte yaklaşık 16 milyon euroluk bonservis bedeliyle Liverpool'a katıldı. Xabi Alonso İngiliz ekibiyle 110 maça çıkarken 11 kez ağları sarsmayı başardı.

Alonso, kariyeri boyunca 2008 yılında milli takımlar düzeyinde Avrupa Kupası, Liverpool'la 2005 yılında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası, 2006 yılında FA Cup ve Community Shield kupalarını kazanma başarısı gösterdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
333
Baskentliia
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
346
@Safak
Cevap
10
Görüntüleme
571
Buğra


Üst Alt