Fenerbahçe'den küfür iddialarına yanıt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'den küfür iddialarına yanıt
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ömer Temelli, Kasımpaşa'yı 3-1 yendikleri maçta küfür ettiği ileri sürülen futbolcuları Emre Belözoğlu ile görüştüklerini, milli futbolcunun küfür iddialarını reddettiğini açıkladı.



Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ömer Temelli, Kasımpaşa maçının ardından basına yansıyan küfür iddialarına yanıt verdi.

Temelli, yaptığı açıklamada, ''Öncelikle şunu belirtmeliyim. Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın önemli katkılarıyla Fenerbahçe Kulübü'nün küfürlü tezahürat ve saha olayları konusunda Türk futbolunda devrim niteliği taşıyan kararlar aldığı ve bunları hayata geçiren ilk ve tek kulüp olduğu açıktır. Bu nedenle, küfür veya hakaret içeren eylemlerin kim tarafından yapılırsa yapılsın kulübümüze himaye edilmesi söz konusu değildir. Bu konuda Fenerbahçe Kulübü gereğini yapar, yapmıştır da. Bununla birlikte bazı oyuncularımız üzerinden yürütülen bir takım çirkin oyunlar yeniden sahneye konmak istenmekte, eski alışkanlıklar her fırsatta ortaya çıkmaktadır. Biz bu konuda hiçbir oyuncumuzun yıpratılmasına izin vermeyeceğiz'' dedi.

Küfür ettiği ileri sürülen kaptan Emre Belözoğlu'nun küfür iddialarını reddettiğini vurgulayan Temelli, açıklamasında, ''(Özel olarak seçilen) kaptanımız Emre Belözoğlu ile bu iddiaları görüştük. Oyuncumuz, küfür iddialarını şiddetle reddetti. Hatta bu konuda rakip takım oyuncularını da tanık olarak göstermiştir. Kaldı ki Emre kendisine ait bir durum olması halinde bunu açıkça söyleyebilecek ve gerekirse özür dileyebilecek karakterde olduğunu kamuoyuna göstermiştir. Emre'ye yönelik bu haberlerin gerçek nedeni, başarılı ve sivrilen bir Fenerbahçe oyuncusu olmasıdır. Başarılı ve sivrilen Fenerbahçe oyuncularının aynı akıbetle karşılaştığı bir diğer gerçektir'' ifadelerine yer verdi.

''ÖKSÜZ'ÜN YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ''
Ömer Temelli, Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'ün yaptığı açıklamaları da değerlendirerek, ''Biz en başta Emre'nin beyanları olmak üzere bu beyanlarla örtüşen televizyon görüntüleri ve hakem raporları hakkında Sayın Başkan'ın yanlış bilgilendirildiğini düşünüyoruz. Ancak herhangi bir yanlış bilgilendirmenin 'Türkiye'de aynı şeyler olmaya devam ediyor' gibi farklı ve gizli niyetler taşıyan cümlelere dönüşebilmesini de dikkatle takip ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin maçtan sonra yaptığı açıklamalara da tepki gösteren Temelli, ''Şota Arveladze'nin 'Keşke Türkçe bilmeseydim' düşüncesine aynen katılıyorum. Keşke bilmeseydi de arkadaşlarının ve tüm seyircilerin emeğinden çalmak için yerlerde yuvarlanan ve yatan oyuncularına 'Türkçe bilmediği için müdahale edemedi' diyebilseydik'' diyerek sözlerini tamamladı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Baktilar Fenerbahce gümbür gümbür ilerliyor , hooop hemen bir çamur atma kampayasi ...
Medyaya alistik artik ...
 
  • Beğen
Tepkiler: coolasker54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
471
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
385
Kingmortall


Üst Alt