Fenerbahçe'den ikinci bomba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'den ikinci bomba
Transferde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi ikinci bombayı da patlattı...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp oyuncu Milos Krasic'in transferinde önemli yol kat etti. Sarı-lacivertliler Sırp oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.
Fenerbahçe, Caner Erkin'in ardından CSKA Moskova'dan ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir gündeminde olan Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere. Sırp oyuncuyla aradaki pürüzleri gideren Fenerbahçe yönetimi, taraftarın heyecanla beklediği transferi birkaç gün içinde açıklamaya hazırlanıyor.
26 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nın formasını da giymişti.

-Ntvspor-

• Beğen
Tepkiler: Hkn's

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
imzalamadan inanmam.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir abi bende inanmıyorum ama Kaynak ntspor olunca haber değeri vardır diye düşündüm :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet ama her zaman öyle olmayabiliyor.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnş bizim istediğimiz gibi olur Nadir abi açıkçası ben avrupa devlerinden bize kalmaz diye düşünüyordum krasnicin Lakin bu zamana kadar imza atmamış olması transfer dedikodularını güçlendiriyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah olur.

Hkn's

Üye
gel artık gel zaman kalmadı :D
takım kampa gdck daha forvette gelmedı

SucX

SucX

Üye
Krasic gelirse fenerbahce büyük is yapar.. kolay adam geçebilen dribling yapan bitirici özellikleri olan bir oyuncu..
Süper ligde izlemek keyif verir :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Krasic gelirse fenerbahce büyük is yapar.. kolay adam geçebilen dribling yapan bitirici özellikleri olan bir oyuncu..
Süper ligde izlemek keyif verir :)

Aynen pek işin şovunda değil futbolunu oynuyor topu ayagına aldığı vakit sağ çizgide çok hızlı kaleye gidiyor yada orta yapıyor

haltie

haltie

Üye
bence birinci bomba olur :d:

zor tansferdi gerçekten iyi oyuncu çok hızlı iş yapar gerçekten.ntvspor verdi haberi doğruluk payı var gerçekten her an bitebilir:oke:

Hkn's

Üye
gelırse bana gore suana kadar fenere gelen en iyi kanat oyuncusu olur.

JayJayyy

Üye
lacivert formayıda giydirecen buna.olur sarı lacivert:heyo:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İyi bir transfer olabilir... İzleyip göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt