Fenerbahçe'den Alpaslan Dikmen pankartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'den Alpaslan Dikmen pankartı

Süper Lig'in 6'ıncı haftasında Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de konuk ettiği ve Sarı Lacivertli ekibin 6-2 kazandığı maçta, Fenerbahçe taraftarı, iki yıl önce vefat eden Galatasaray tribün liderlerinden Alpaslan Dikmen'i unutmadı.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı Ali Sami Yen'de 6-2 yendiği maçta, Sarı Lacivertli taraftarlar, ezeli rakiplerinin iki yıl önce hayata gözlerini yuman tribün liderlerinden Alpaslan Dikmen'e saygı pankartı açtı.
Kasımpaşa'nın stadında devam eden yapım çalışmaları sebebiyle Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Ali Sami Yen Stadı'nda oynanırken takımlarını yalnız bırakmayan Fenerbahçe taraftarları, Alpaslan Dikmen anısına bir pankart açtı.
Sarı Lacivertli taraftarların açtığı pankartta ''Alpaslan Dikmen'i saygıyla anıyoruz'' yazısı vardı.

'Davut

'Davut

Üye
Yakışır :) Resimde olsa Güzel olurdu...:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haber Kaynagında Fotograf verilmemişti Bende antu .com sitesinden aldım resmi tamamdır ...

'Davut

'Davut

Üye
El emeği ile yapmışlar...:) Daha iyi yapabilirlerdi....:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar vefat etmiş ultraaslan grubunun Kurucusu Alpaslan dikmen İçin taraftar bir jest Yapmış bari bu konuda ortam gerici dolaylı mesajlar Yazmayalım ...

haltie

haltie

Üye
Çok güzel bir jest tebrik ederim o sağduyulu ve ılımlı fenerbahçe taraftarlarını:)

'Davut

'Davut

Üye
Ortam gerici mesaj Antu'nun Açılış Sayfası mı oluyor...?:hmmm Nerdese her mesaj silinmeye başladı :hmmm

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Davut™;2785812' Alıntı:
Ortam gerici mesaj Antu'nun Açılış Sayfası mı oluyor...?:hmmm Nerdese her mesaj silinmeye başladı :hmmm

bnmki de siLinms.orTam gerici ne yazmisiz acaba :D

Necmati

Necmati

Üye
İşte bu yani söze gerek yok...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ben yönetici Olarak burada Sizlerin mesajlarını silmek için görev Yapmıyorum sizler daha seviyeli ve daha güzel bir ortamda görüşlerinizi Yazın diye görev Yapıyoruz antu.com girişi ile Alakası yok Yani 40 yılda bir görülebilecek bir Pankarta Yazdıgınız Mesajlar Silinmesi Gerekiyordu Silindi yorum Katmıyorum Eğer bundan Mennun değilseniz Şikayet edin

Love Prince

Love Prince

Üye
çok güzel bi jest :) fb taraftarını kutluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt