fenerbahçede ilk sürpriz emre

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçede ilk sürpriz emre
Milli futbolcu, "Devre arasında 2-3 sürpriz transfer yapacağız" diyen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın hedefindeki ilk isim.

Yönetimin sezon başında Atletico'ya giden eski yıldızını kiralamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde FB TV'de “İki üç transfer yapacağız. Sürpriz isimler olacak” açıklamasında bulunmuştu. Bu sürpriz isimlerin kim olacağı konuşulurken gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Buna göre Sarı-Lacivertli yönetim sezon başında Atletico Madrid'e transfer olan eski futbolcusu Emre Belözoğlu'nu geri getirmek için kolları sıvadı.

Sarı-Lacivertli kulübün AtleticoMadrid'de fazla forma şansı bulamayan yıldız futbolcu ile temasa geçtiği ve olumlu yanıt aldığı bildirildi. Bunun üzerine Atletico Madrid kulübüyle temasa geçen yönntimin Emre'nin sezon sonuna kadar kiralanması konusunda pazarlıklara başladığı bildirildi.

Milli futbolcu, Fenerbahçe'deyken önce medyayla ardından da teknik direktör Aykut Kocaman ile bazı sorunlar yaşamıştı. Galatasaray'ın şampiyonluğuyla biten geçen sezonun ardından da Sarı-Lacivertli yönetim kendisine mukavele yenileme teklifi sunmayıca İspanya'nın yolunu tutmuştu.

Helâllik almıştı Ancakmilli futbolcu her şeye rağmen Fenerbahçe ile iyi şekilde yollarını ayırmıştı. Transferi öncesi hem Kocaman hem de Başkan Yıldırım'dan helâllik alan Emre “Hep Fenerbahçeli kalacağım. Ne zaman istenirse göreve hazırım” ifadelerini kullanmıştı.

Bunun yanı sıra Aziz Yıldırım da Emre'yi evladı gibi sevdiğini belirtip “Dinlenmesi için gitmesi iyi oldu. Ona Fenerbahçe'nin kapısı her zaman açıktır” ifadelerini kullanmıştı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt