Fenerbahçe'de çanlar Cocu için çalıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'de çanlar Cocu için çalıyor!
Sarı-Lacivertliler’de Phillip Cocu’nun kredisi Süper Lig arasına kadar... Ancak Konyaspor ve Beşiktaş maçlarında alınacak kötü sonuçlar sonrası da Hollandalı teknik adamın bileti kesilebilir... Fenerbahçe Yönetimi, Cocu'nun yerine bir yandan hoca adaylarını belirledi. Ersun Yanal ismi ilk sırada...

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç geçtiğimiz gün çıktığı TV programında Phillip Cocu'nun sanıldığı gibi yüksek tazminatının olmadığını belirterek işlerin kötü gitmesi durumunda yolların da ayrılabileceğini belirtti. Koç, Cocu'nun Süper Lig'e alışmakta zorluk çektiğini söyleyerek taraftarın tepkisine de hak verdiğini söyledi.

COCU'NUN ZORLU 180 DAKİKASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Sarı-Lacivertli kulüpte kritik bir sürece girdi. Yönetim onun kredisini sezon ortasına kadar belirlese de önündeki iki kritik maç herşeyi belirleyecek.

Kanarya ligde önce Konyaspor sonrasında ise Beşiktaş ile karşılaşacak. Fenerbahçe bu iki maçtan da kötü sonuçla ayrılması durumunda Cocu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor..

NİSAN AYINDA ŞAMPİYON YAPTI

Yönetim bir yandan Cocu'ya güvendiğini dile getirse de bir yandan da teknik adamlarla görüşmeye devam ediyor. Fenerbahçe, takımı Nisan ayında şampiyon yapan Ersun Yanalgizliden gizliye görüşüyor.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Cocu ya güvenim tam zaman verilmesi gerek zaman gerekirse 2 sene
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Bende Ali Koça güveniyorum 3 yıl içinde takımı düzlüğe çıkaracak.
 


Üst Alt