Fenerbahçe Yobo'yu bitirmek üzere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Yobo'yu bitirmek üzere
Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe yönetimi, Yobo'nun bonservisini alma noktasına geldi...








Fenerbahçe yönetimi, bu sezon sarı lacivertli forma altında kiralık olarak forma giyen Yobo'nun bonservisini almak konusunda önemli bir aşama kaydetti. Everton kulübünün aylardır 5 milyon sterlinlik israrını kırmayı başaran yönetim, pazarlıklar sonunda 31 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun bonservis bedelini 3 milyon sterline indirdi.
Her fırsatta İstanbul'da kalmak istediğini ve Everton'da forma giymeyeceğini vurgulayan Yobo'nun da devreye girmesiyle pazarlıklar bitme aşamasına gelirken, milli maçların ardından başarılı stoperin Fenerbahçe ile sözleşme imzalayabileceği öğrenildi.
Fenerbahçe yönetimi, İç transferde ilk olarak Uğur Boral ile 1 yıllık anlaşma sağlamasının ardından bu oyuncu ile resmi sözleşmenin pazartesi veya salı günü atılacağı kaydedilirken, gözler Semih Şentürk'e çevrildi.
Milli yıldıza önerilen yıllık ücret konusunda önemli bir artış sağlayan sarı lacivertlilerin, önümüzdeki hafta içinde Semih ile karşılıklı görüşüp anlaşma zemini arayacak.
Semih Şentürk'ün de 11 yıldır formasını giydiği Fenerbahçe ile bir kez daha sözleşme yapmaya sıcak olduğu ve bu konuda Belçika ile oynanan milli maçı yerinde izleyen teknik sorumlu Aykut Kocaman ile görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.
Yabancı oyuncu transferi için kontenjan bosaltmak zorunda olan ve Bilica-Guiza ikilisi ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe özellikle Guiza için henüz resmi teklif almaması nedeniyle sıkıntılı. Bilica'yı yurtiçinde bir takıma bedelsiz verecek olan sarı lacivertlilerin son çare olarak İspanyol golcüye 1 yıllık alacağı olan 3. 2 milyon euro karşılığında bonservisini vereceği ifade edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt