Fenerbahçe yeni Appiah'ını buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe yeni Appiah'ını buldu
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yeni Appiah'ın Çizme'de buldu..









Fenerbahçe yeni Appiah'ını yine Juventus'da buldu.


Sarı Laccivertlilerde defansif ortasaha oyuncusu arayışları günlerdir devam ederken Fransız ve İtalyan medyası, Fenerbahçeli yöneticilerin, Juventuslu Muhammed Sissoko ile anlaştıklarını ve İtalyan kulübü ile kıran kırana bonservis pazarlıklarının başladığını iddia ettiler.

İtalya'dan Tuttomercato ve Footballpress, Fransa'dan Lequıp ve Football.fr internet sitelerinin haberlerine göre Sisokko ile kesin olarak anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetiminin, Mali asıllı oyuncunun 8 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yaptırmaya çalıştıyor.

Geçtiğimiz yıl 15 ilk onbir olmak üzere 29 maçta Juventus formasını giyen Mohammed Sisokko, şubat ayında yaşadığı sakatlık nedeniye sezonu erken kapatmıştı.

Sisokko için Fenerbahçe'nin yanı sıra Paris Saint Germain ve Marsilya kulüplerinin de devrede olduğunu iddia eden Fransız ve İtalyan Basını, oyuncu ile anlaşan sarı lacivertlilerin bir adım önde olduğunu ileri sürdüler.

Fenerbahçe yönetiminin yabancı kontenjanını boşaltmak için de harekete geçtiği bildirilirken, Bilica'nın Sivasspor'a transferinin an meselesi olduğu öğrenildi. Brezilyalı futbolcuya yurt içinde tek teklif Sivasspor'dan gelirken, Bilica'nın da eski kulübüne dönmeye sıcak baktığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de iç transferde de Semih ile yeniden anlaşılmasının sevinci yaşanıyor. Sarı Lacivertlilerin 'nöbetçi golcü' ile her konuda anlaşmaya vardıkları ve resmi imzanın çarşamba günü atılacağı öğrenildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Müthiş bir transfer olur ... Keşke alınabilse ...
 

OğuzcanAbi

Üye
Keşke :oke: bencede güzel olur
 
fireman87

fireman87

Üye
Alınırsa çok yararı olur.
 
technoshark

technoshark

Üye
sürekli sakat kalıyor bizim diamız gibi.... fakat gelse ortalık karışır :)
 
by şarlo

by şarlo

Üye
Eğer gelirse fenerbahçe ye çok yararı olacak bi futbolcu. Renk katar :-)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt