Fenerbahçe ve Galatasaray aynı yıldızı istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe ve Galatasaray aynı yıldızı istiyor
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Real Madrid'in satış listesinde olduğu iddia edilen Mahamadou Diarra ile ilgilendiğini ileri sürdü.












Marca gazetesi, bu transfer için Galatasaray'a nazaran Fenerbahçe'nin elini daha çabuk tuttuğunu ve sarı-lacivertli kulüp yöneticilerinin Madrid'e gelerek görüşmelere başladığını yazdı.
Haberde, ''Birçok detay eksik olmasına rağmen, Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki görüşmeler çok olumlu geçti. İki kulüp anlaşmaya çok yakın'' denildi.
REAL MADRID 26 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ
29 yaşında 1.82 boyunda olan Diarra, Mali Milli Takımı'nın kaptanlığını yapıyor. 1998'de OFI Crete'de futbola başlayan defansif orta saha futbolcusu, 1999-2002'de Vitesse'de 2002-2006'da da Lyon'da forma giydi. 123 maça çıkıp 6 gol kaydettiği Lyon'dan sonra 2006'da 26 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Diarra, İspanyol ekibinde 87 maça çıktı.
"FENERBAHÇE GALATASARAY'DAN DAHA YAKIN"
Marca, Galatasaray'ın da aynı futbolcuyla ilgilendiğini, ancak henüz Real Madrid ile görüşmelere başlamadığını ifade etti.
DRENTHE BENFICA YOLUNDA
Bu arada yine Real Madrid'de gönderilecek futbolcular arasında gösterilen ve Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Royston Drenthe'nin, Portekiz'in Benfica takımına gitmeye çok yakın olduğu belirtildi.
İspanyol basını, Real Madrid ile Benfica arasındaki görüşmelerin çok olumlu devam ettiğini, büyük olasılıkla Hollandalı futbolcu Drenthe'nin Portekiz'e gideceğini savundu.
Öte yandan Real Madrid'de forma giyen Van Der Vaart'ın ise sadece Bayern Münih veya Manchester United takımlarına gitmesi halinde Real Madrid'den ayrılacağı, bunun dışında başka bir takıma transfer olmak istemediği iddia edildi.


ntvspor
 


e1b1

e1b1

Üye
teşekkürLer ..
 
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
KuLüp yaLanLadı.

GS'ye de mesaJ yoLLadı:

İçiniz rahaT oLsun iLgiLenmiyoruz aLabiLirsiniz
:ehe :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt