Fenerbahçe tüm taraftarları ile buluşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe tüm taraftarları ile buluşuyor



Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'deki cezasını tamamladı ve bu akşam İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla beraber bu sezon ilk kez taraftarının tamamıyla buluşacak. Bu önemli karşılaşma saat 19:00'da başlayacak.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçta, bu sezon ilk kez taraftarının tamamıyla buluşacak.
Cezası nedeniyle sahasındaki ilk maçı seyircisiz, ikinci maçı da sadece kadınlar ve 12 yaş ve altı çocuklar önünde oynayan sarı-lacivertliler, cezalı maçların tamamlanmasının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu sezon ilk kez tüm taraftarlarının önünde mücadele edecek.
Manisaspor maçında kadınların ve çocukların 46 bir kişiyle destek verdiği sarı-lacivertli ekibe, cezalı maçların ardından Kadıköy'de çıkacağı ilk maçta taraftar gruplarının büyük destek vermesi bekleniyor.
SAKATLAR DÖNÜYOR
Fenerbahçe'de, sakatlıkları nedeniyle sezon başından bu yana çok sayıda maçta takımını yalnız bırakan futbolculardan bazılarının bugünkü maçta takıma dönmesi bekleniyor.
Tedavilerinin tamamlanmasının ardından bu hafta için yapılan çalışmalardan takımla antrenmanlara başlayan Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin, teknik direktör Aykut Kocaman'ın vereceği karara göre maçta forma şansı bulabilecek.
Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Uğur Boral ve kaleci Serkan Kırıntılı'nın yanı sıra, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Serdar Kesimal ve Emre Belözoğlu ise bugünkü maçta da takımda yer alamayacak.
FENERBAHÇE'NİN OLASI İLK 11'İ
Teknik direktör Kocaman'ın bugünkü maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk Şahin, Caner Erkin (Stoch), Alex, Semih Şentürk.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
FENERBAHÇE İLE İBB LİGDE 9. KEZ KARŞILAŞACAK
Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'de bu akşam 9. kez karşılaşacak.
İki takım arasında geride kalan 8 maçta Fenerbahçe 4, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sonuçlandı.
Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 9, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 8 gol attı.
Bu arada, bu akşamki maçın yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 4 lig maçından 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 1'i berabere bitti.
 
greenmile

greenmile

Üye
omuz omuza destek zamanı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt