Fenerbahçe Transferde gaza bastı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Transferde gaza bastı!
MTK Budapeşte engelinin aşılmasından sonra Fenerbahçe, transferde yeniden düğmeye bastı...
MTK Budapeşte karşısında elde edilen 5-0’lık galibiyet sonrasında Fenerbahçe kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı.

13 Ağustos’taki Partizan Belgrad mücadelesi öncesinde kadroya bir önlibero dahil edilmesi için çalışmalara devam ediliyor.

Şampiyonlar Ligi statüsüne göre, en son maçın oynanmasına 24 saat kala, yeni transferlerden biri listeye dahil edilebiliyor.

Fenerbahçe yönetimi, Aurelio'nun yerini doldurmak için son bir kez Senna'ya teklif götürecek. Eğer yıldız oyuncu yine ikna olmazsa gelmeye hazır olan Colsa veya Albelda'ya imza attırılacak.

Teknik Direktör Aragones'in Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmelerde sık sık dile getirdiği ön libero sıkıntısını gidermek için girişimler hızlandı.

İspanyol çalıştırıcının, "Elimde sadece Selçuk var" diyerek dert yandığı mevkii için gündemdeki ilk isim Senna. Daha önceden gelmeyeceğini söyleyen yıldız oyuncuya son bir kez daha teklif götürülüp sonuç alınmaya çalışılacak.

Sıkıntı mutlaka giderilecek
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Senna konusunda fazla bekleme niyetinde değiller. Yıldız oyuncunun bir kez daha teklifi reddetmesi halinde hiç vakit geçirilmeden B ve C planları hayata geçirilecek.

Aragones'in eski talebesi olan Racing Santander'den Colsa, Fenerbahçe'ye gelmeye hazır. Bunun yanı sına Valencia'nın tecrübeli oyuncusu Albelda ile de görüşülecek. Kısacası ön libero transferi bir kaç güne kadar bitirilecek.

-Takvim-
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
272
DiaBLoS
CABBAR
Cevap
5
Görüntüleme
497
TheLastWarrior
federico2424
Cevap
2
Görüntüleme
522
Oğuzhan


Üst Alt