Fenerbahçe transfer için düğmeye bastı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe transfer için düğmeye bastı


Fenerbahçe yönetimi transfer için düğmeye bastı.

Sarı-Lacivertli takımın önde gelen yöneticileri Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Cihan Kamer'in sabah saatlerinde İngiltere'ye gittikleri ve 3 yöneticinin transferlere sonuç verdikten sonra İstanbul'a dönecekleri öğrenildi.

İlk hedefte tribünleri ayağa kaldıracak, forma satışı ve gişe hasılatı sağlayacak aynı zamanda da takımın ahenkini bozmayacak bir dünya yıldızı arayan sarı-lacivertlilerin Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Robinho için son noktayı koymaya hazırlandığı belirtilirken, savunmadaki aksaklık nedeniyle stoper de arandığı ve bu isimler arasında Arsenal ile sözleşmesi biten Silvestre'nin bulunduğu ifade edildi.

Fransız oyuncunun menajeri ile görüşmeler sürerken, bir yandan da Tuncay Şanlı için girişim yapıldı. Stoke City'de mutsuz olan Tuncay Şanlı'dan haber beklenirken kulübüne 2 milyon pound teklif edildiği öğrenildi.

DEMICHELIS VE MEXES İLE İLGİLENİLMEDİĞİ AÇIKLANDI

Öte yandan Fenerbahçe Kulubü'nden transfer haberleriyle ilgili yeni bir açıklama geldi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada Bayern Münih'te forma giyen Martin Demichelis'in yanı sıra Romalı Philippe Mexes için transfer girişimi olmadığı belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt