Fenerbahçe - Trabzonspor

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe - Trabzonspor
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında futbolseverleri dev bir maç bekliyor. Son 5 maçını kazanan lider Fenerbahçe, çıkışa geçen ve son 3 lig maçını da kazanan Trabzonspor'u konuk ediyor. Bu sezon Kadıköy'de çıktığı 3 lig maçında da kazanarak taraftarını sevindiren Fenerbahçe, rakibi karşısında seriyi devam ettirmeye çalışacak.

Meireles Sakat

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Meireles dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın Meireles'in yokluğunda orta alanda Emre Belözoğlu, Cristian ve Holmen üçlüsünden birisine görev vermesi bekleniyor.

112. Randevu

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yapacakları maçla birlikte 112. kez karşı karşıya gelecek. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 39 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe'nin 7 farkla üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip, 80 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 Özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, geride kalan toplam 111 maçtan 44'ünü kazanırken, bordo-mavili ekip bu süre içinde 37 galibiyet elde etti. Taraflar 30 maçta eşitliği bozamadı. Trabzonspor 8 maçtır kazanamıyor. Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 7'si Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere son 8 resmi maçta da yenemedi. Rakibi karşısında resmi maçlardaki son galibiyeti 2010-2011 sezonunun ilk yarısında kendi evinde 3-2'lik sonuçla alan bordo-mavili ekip, daha sonraki 8 resmi maçtan 6'sını kaybetti, 2'sinde berabere kaldı, galip gelemedi.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR
STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Alper, Kuyt, Sow, Holmen, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Giray, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Olcan, Zokora, Adrian, Yusuf, Malouda, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: M.Akçay

SARI KART: Dk. 28 Yusuf, Dk. 30 Mehmet Topal
 
Son düzenleme:


Üst Alt