-India- Üye DiaBLoS' Alıntı: Öyle bir ihtimal hiç yok. Karar açıklandığında bunu tekrar hatirlatirim... Maç 0.3 fenerbahçe lehine tescil edilecek ve Trabzonspor en az 4 maç ceza alacak... Genişletmek için tıkla ... bence de 3-0 tesil etme ihtimali hiç yok. öyle bir şey olursa avatarıma 6-0 resmi eklerim. ceza konusuna katılıyorum 4 maç veya daha fazla verilir büyük ihtimal
DiaBLoS' Alıntı: Öyle bir ihtimal hiç yok. Karar açıklandığında bunu tekrar hatirlatirim... Maç 0.3 fenerbahçe lehine tescil edilecek ve Trabzonspor en az 4 maç ceza alacak... Genişletmek için tıkla ... bence de 3-0 tesil etme ihtimali hiç yok. öyle bir şey olursa avatarıma 6-0 resmi eklerim. ceza konusuna katılıyorum 4 maç veya daha fazla verilir büyük ihtimal
Mustafa-26 Üye Ya Kardeşim bu trabzon taraftarı ne çirkef bir taraftar adamlar yenilgiyi hazmedemiyolar.Adam tribüne boru getirmiş öbürü gider kaldırım taşı atar böyle bişey yok ya !
Ya Kardeşim bu trabzon taraftarı ne çirkef bir taraftar adamlar yenilgiyi hazmedemiyolar.Adam tribüne boru getirmiş öbürü gider kaldırım taşı atar böyle bişey yok ya !
ismail Üye DiaBLoS' Alıntı: Öyle bir ihtimal hiç yok. Karar açıklandığında bunu tekrar hatirlatirim... Maç 0.3 fenerbahçe lehine tescil edilecek ve Trabzonspor en az 4 maç ceza alacak... Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş Gs maçında 4 mac ceza aldı ve daha fazlası vardı. Kural kitapcığını bilmiyorum ama onla karşılaştırarak daha az ceza gerekli diye düşünüyorum
DiaBLoS' Alıntı: Öyle bir ihtimal hiç yok. Karar açıklandığında bunu tekrar hatirlatirim... Maç 0.3 fenerbahçe lehine tescil edilecek ve Trabzonspor en az 4 maç ceza alacak... Genişletmek için tıkla ... Beşiktaş Gs maçında 4 mac ceza aldı ve daha fazlası vardı. Kural kitapcığını bilmiyorum ama onla karşılaştırarak daha az ceza gerekli diye düşünüyorum
Oğuzhan Üye DiaBLoS' Alıntı: Öyle bir ihtimal hiç yok. Karar açıklandığında bunu tekrar hatirlatirim... Maç 0.3 fenerbahçe lehine tescil edilecek ve Trabzonspor en az 4 maç ceza alacak... Genişletmek için tıkla ... Tff'ye saldirilar baslasin.
DiaBLoS' Alıntı: Öyle bir ihtimal hiç yok. Karar açıklandığında bunu tekrar hatirlatirim... Maç 0.3 fenerbahçe lehine tescil edilecek ve Trabzonspor en az 4 maç ceza alacak... Genişletmek için tıkla ... Tff'ye saldirilar baslasin.