Fenerbahçe SK uygulaması iOS ve Android için yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Fenerbahçe SK uygulaması iOS ve Android için yayınlandı
Bende hemen indirdim verdim 5 yıldızımı :bud:


Fenerbahçe SK uygulaması mobil platformlar için mağazalardaki yerini aldı.


Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe SK’nın resmi uygulaması, iOS ve Android platformları için mağazalardaki yerini aldı.



Büyük bir taraftar kitlesine sahip ve Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’nin resmi uygulaması çıktı. Sarı lacivert renge gönül verenleri oldukça memnun edecek olan Fenerbahçe Spor Kulübü uygulaması mobil kullanıcıları için sunuldu. Fenerbahçe SK uygulaması ile takımınız ile ilgili tüm haberlere ulaşabileceksiniz. Türk Telekom Grubu işbirliği ile geliştirilen uygulamada takım haberleri, istatistikleri, puan durumu, canlı anlatım, özel içerikler, sosyal medyada paylaşılan tüm içeriklere ulaşılabilecek. Oldukça kullanışlı olan Fenerbahçe SK uygulamasının arayüzü de tabi ki takımın renkleri ile oluşturulmuş.

Fenerbahçe’ye gönül verenlerin oldukça hoşuna gidecek olan Fenerbahçe SK uygulamasında; takım ile ilgili son dakika haberleri, istatistikler, puan durumu, canlı anlatım, uygulama üzerinden mesajlaşma ve iletişim kurabilme, başka bir yerde bulamayacağınız uygulamaya özel bilgi-fotoğraf ve video görüntüleri, takım için hazırlanmış eğlenceli özel oyunlar, anlık bildirimler ile anketlere katılıp hediye kazanma şansı, sosyal medya üzerinden paylaşılan tüm haberlere kolayca ulaşabilme imkanı sağlayabilecek siniz.

Fenerbahçe’ye gönül verip Fenerbahçe SK uygulamasını kullanmak isteyen iOS kullanıcıları , Android kullanıcıları indirebilir.


http://www.maxicep.com/cep-telefonl...i-ios-ve-android-icin-yayinlandi-h207586.html
 
  • Beğen
Tepkiler: SeeTake


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bende indirdim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve SeeTake
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bence uygulama oldukça kaliteli olmuş gözlemlediğim kadarıyla anlık bildirimler sorunsuz ve çökme donma olmuyor harika çalışıyor uygulamayı yazan ekibi tebrik etmek lazım :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: SeeTake


Üst Alt