Fenerbahçe Sivasspor hangi kanalda izlenecek?- izleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Sivasspor hangi kanalda izlenecek?- izleyin
Fenerbahçe Sivasspor hangi kanalda izlenecek?- izleyin

Fenerbahçe ilk yarının son karşılaşmasında Saracoğlu'nda bugün, Sivasspor'u ağırlıyor.Fenerbahçe Sivasspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Sivasspor maçı hangi kanalda izlenebilecek? İşte Fenerbahçe Sivasspor maçı ve Fenerbahçe Sivasspor maçı ayıntıları.

Kanarya ilk yarının son karşılaşmasında Saracoğlu'nda bugün, Sivasspor'u ağırlıyor.

Evinde hiç kaybetmeyen sarı-lacivertli ekip 2010'u galibiyetle kapatmak istiyor.

Bu zorlu maçta Ankaragücü karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Emre, Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Gökhan Ünal, Bilica, Özer, Güiza ile Kazım da kadroda yer almayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Lig TV'den maç canlı olarak yayınlanacak.

NIANG VE CANER KULÜBEYE; SEMİH VE SANTOS 11'E!

Fenerbahçe, Sivasspor'u yenerek ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. Kart cezalısı Emre'nin yanı sıra çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Özer ve Kazım, tedavisi için ülkesinde bulunan Güiza ile ayak tırnağından operasyon geçiren Gökhan Ünal kadroda yer almayacak. Bilica'nın da yine yabancı kontenjanı nedeniyle ilk 18'in dışında olacağı öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında kadroda revizyona gidecek. Kocaman'ın kart cezalısı Emre'nin yerine orta sahada Selçuk'a şans vereceği öğrenildi.

Son haftaların formsuz isimleri Niang ve Caner'i yedek kulübesine çekmeyi planlayan Kocaman, forvette Semih'e, sol kanatta ise Andre Santos'a görev verecek. Genç teknik adamın sol açıkta ise Dia'nın yerine yeniden Stoch'a görev vermesi bekleniyor.

CANER VE GÖKHAN GÖNÜL CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 3'er sarı kartı bulunan Caner ve Gökhan Gönül kart cezası sınırına geldi. İki futbolcu bu mücadele forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda ligin ikinci yarısında oynanacak Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.

SİVASSPOR'DA SEDAT BAYRAK VE MEHMET YILDIZ CEZALI

Ligde 15. sırada yer alan ve üst sıralara tırmanmak isteyen Sivasspor, zorlu Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Son 4 haftada iki galibiyet ve iki beraberlik alarak 8 puan toplayan Yiğidolar, yükselen form grafiğini Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor.

Sivasspor'da geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında kırmızı kart gören Sedat Bayrak ile sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mehmet Yıldız; Fenerbahçe'ye karşı oynayamayacak.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: LİG TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Dia, Alex, Niang.

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SİVASSPOR: Ramoviç, Uğur, Diallo, Ziya, Hayrettin, Kadir, Mehmet Nas, Erman, Cihan, Mehmet Yıldız, Pedriel
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt