Fenerbahçe' nin Rakibi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe' nin Rakibi Belli Oldu
Şampiyonlar ligi 1. ve 2. ön eleme kuraları çekildi. Fenerbahçe'ye kötü anılarının olduğu bir takım çıktı. Bakın o takım hangisi?

Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 1. ve 2. ön eleme turu kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde saat 13.00’de başladı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ

Fenerbahçe'nin 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu.
Fenerbahçe'nin rakibi Macaristan temsilcisi MTK oldu...
İlk maçı Fenerbahçe evinde oynayacak.


MTK FENER'İ YENMİŞTİ

MTK, Macaristan'ın en köklü takımlarından biri olarak biliniyor. 22 kez Macaristan kupasını kaldırdılar. Fenerbahçe, Rıdvan Dilmen'in teknik direktör olduğu 1999 yılında MTK ile oynamıştı. En kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe bu maçta hezimet yaşamıştı.

İlk maçı deplasmanda 0-0 bitirmişti. Evindeki maçı ise 2-0 ile rakibine vermiş ve elenmişti. Fenerbahçe'nin MTK ile Pendik faciasının yaşandığı yıllardan kalma kötü anıları var.

1. ön eleme turu maçları 15-16 ve 22-23 Temmuz, Fenerbahçe’nin de dahil olacağı 2. ön eleme maçları ise 29-30 Temmuz ile 5-6 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

 


Dwyane_Wade

Üye
bu kez elimizden kaçamaz...intikam zamanı
 
Salihyet

Salihyet

Üye
hiç tınlayacağımızı sanmıyorum, çünkü bu futbolcuların hiç birinin dünyanın hiç bi klübünden korkacağını düşünmüyorum.. MTK rakibimizdir, kim çıkarsa çıksın rakip olarak korkacak taraf rakiptir ;)
 
arslansem

arslansem

Üye
Hafife alındığı zaman iş zora girer...:islik
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Öyle bişey olmaz kanımca ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt