Fenerbahçe Kombine Rekoru Kırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Kombine Rekoru Kırıyor
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu kombine merkezinden yapılan açıklamaya göre, 2008-2009 futbol sezonu için satılan kombine kart sayısında 22.129 sayısına ulaşıldı.

Fenerbahçe yönetiminin henüz Zico ile sözleşme yenilememesi ve transfer çalışmalarında kamuoyuna bir açıklamada bulunmamasına rağmen, Sarı-Lacivertli taraftarlar üzerlerine düşen görevi daha şimdiden fazlasıyla yapmaya başladı. Taraftarların dün akşam mesai bitimine kadar 22 129 kombine kart alması takıma ve yönetime duydukları güveni de gösteriyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
..Şu anda resmi sitede kombine sayımız daima artmakta.Büyük fenerbahceye ve fenerbahce takımına yakışan budur..Helal olsun.

technonur

technonur

Üye
fb taraftarı aslına bakarsanız elinden geleni yapıyo ama fb yönetimi için aynı şeyi söyleyemicem her sene taraftarı umutlandırıyorlar sonu hüsrann

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
fb taraftarı aslına bakarsanız elinden geleni yapıyo ama fb yönetimi için aynı şeyi söyleyemicem her sene taraftarı umutlandırıyorlar sonu hüsrann

Ne alaka her sene hüsran ? Biraz acıklarmısın? bu sene sadece kupa alamadık. Kupa yerine avrupada çeyrek final.+ süper kupa.

Kuzen

Kuzen

Üye
Ben yanlış okudum sanırım süper kupa mı yazıyor orada:allalla:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben yanlış okudum sanırım süper kupa mı yazıyor orada:allalla:

Evet doğru okudun ;) Türkiye ligi + Türkiye kupası şampiyonunun karşılaştığı Fenerbahcenin beşiktaşı yenerek kazandığı Süper Kupa ;)

AnLaşılmıştır umarım :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Aferin aferin:)

schumici

schumici

Üye
keşke imkanım olsada bende alabilsem:(

Quattro

Quattro

Üye
Transferlerin tam olarak netleşmesiyle 30,000 i bulacağını tahmin ediyorum.Şuan için türkiye şartlarında inanılmaz bir rakama doğru gidiyor.Diğer 3 büyük takımın stadlarının toplam kapasitesinin üstünde biz sadece kombine bilet satıyoruz.Başkan şükrü saraçoğlu bize dar geliyor şöle 80-90 binlik bir stad yapma zamanı geldi galiba ne dersiniz..:ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Transferlerin tam olarak netleşmesiyle 30,000 i bulacağını tahmin ediyorum.Şuan için türkiye şartlarında inanılmaz bir rakama doğru gidiyor.Diğer takımların stadlarının toplam kapasitesinin üstünde biz sadece kombine bilet satıyoruz.Başkan şükrü saraçoğlu bize dar geliyor şöle 80-90 binlik bir stad yapma zamanı geldi galiba ne dersiniz..:ehe:ehe

Katılıyorum:) Herşey bizler için:) Bir kaç da yıldız transfer haberinden sonra daha fazla artış olur.

bakalım 2 haziran a ne kaldı ki canım:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Seneye maraton üstteyim. 1 aya kadar alıcam kombineyi. Kart limitinin artmasını bekliyorum. 1500 lira bayılcaz :)

Kuzen

Kuzen

Üye
Seneye maraton üstteyim. 1 aya kadar alıcam kombineyi. Kart limitinin artmasını bekliyorum. 1500 lira bayılcaz :)

Ahmet verme boşuna para üzülürsün :P: Şaka bir yana şimdiden hayırlı olsun kombinen :heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt