Fenerbahçe istedi Aston Villa kaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe istedi Aston Villa kaptı
Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Makoun karar verdi..










Fenerbahçe'nin uzun süredir ilgilendiği Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Makoun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya transfer oldu.
,

Kamerunlu yıldız ile uzun süredir görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetimi bu transferde sonuç alamadı ve Jean Makoun'un Aston Villa ile anlaştığı açıklandı. Aston Villa'nın 27 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Makoun için Lyon'a 6.5 milyon pound ödemeyi kabul ettiği ifade edildi. Makoun'un bugün Birmingham'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Aston Villa'ya resmi imzayı atacağı bildirildi. Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde tamamlayan, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da grup turunda elenen Sarı-lacivertliler uzun süredir ön libero mevkii arayışlarını sürdürüyordu. Birçok yıldızın ismi Fenerbahçe ile anılmasına rağmen Lyon'un Kamerunlu yıldızı Makoun'u Türkiye'ye getirebilmek için çok çaba sarf eden Fenerbahçe yönetimi bir türlü bu transferi neticelendiremedi. Son olarak İngiltere'den gelen haber Sarı-lacivertli camiayı ve taraftarlarını üzeceğe benziyor. Dün yapılan açıklamada İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Makoun ile anlaştığını resmen açıkladı. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Makoun'un bonservis bedeli ise 6.5 milyon pound olarak açıklandı.
Aston Villa Teknik Direktörü Gerard Houllier de, "Makoun takımımızın ihtiyacı olan orta saha oyuncularından biri. Savaşan ve mücadele eden bir yapısı var. Takımımızın toparlanmasında ve üst sıralara yükselmesine katkı sağlayacağından şüphem yok" diyerek hem Makoun'a güvendiğini hem de Kamerunlu oyuncunun transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
509
RomeusTR
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
435
Amaru Shady
tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
371
'Maxi Genç
Mali Özdemir
Cevap
0
Görüntüleme
424
Mali Özdemir


Üst Alt