Fenerbahce Fıkrası mutlaka okuyun :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahce Fıkrası mutlaka okuyun :)
Hakim sanığa sormuş
-Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı?
Sanık boynunu bükmüş ve,
-Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki?

west_advisory

west_advisory

Üye
hahahahahahahhahahahhaha ne kadar komik hahhahahhahahaah 6-0 unuttunuzmu ????

kurt bey

kurt bey

Üye
kurt bey

kurt bey

Üye
1998 den beri biz siz degilmiydiniz kadiköyde yenilen....her basınız sıkıstıgında bizden borc isteyen...????kısaca acıklıyım :sukur:FENERBAHCE
ya işiniz gücünüz yok herşe çamura yatıp çarpıtıyorsunuz. bu yazdıklarının konuyla ne alakası var. sırf bişiler sölemek adına salla dur başka bişi yapma:@ fıkra nerde kaldı bu yazılanlar nerde ayıp yaw:@

west_advisory

west_advisory

Üye
ya işiniz gücünüz yok herşe çamura yatıp çarpıtıyorsunuz. bu yazdıklarının konuyla ne alakası var. sırf bişiler sölemek adına salla dur başka bişi yapma:@ fıkra nerde kaldı bu yazılanlar nerde ayıp yaw:@
ben sadece cevabımı verdim büyütülecek bi sey yok!!!

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş haklı aslında. tek uluslar arası başarıları galatasarayı 6-0 yenmek malum biz avrupa takımıyız :coold:
Eyvallah super laf..

--------------- Ekleme ---------------

1998 den beri biz siz degilmiydiniz kadiköyde yenilen....her basınız sıkıstıgında bizden borc isteyen...????kısaca acıklıyım :sukur:FENERBAHCE
Fıkranın amacı Kadıkoy'de bızım yenemememız degıl ısı rekabete surme.

west_advisory

west_advisory

Üye
arkadaş haklı aslında. tek uluslar arası başarıları galatasarayı 6-0 yenmek malum biz avrupa takımıyız :coold:
arkadsım git a bi bak dünyanın en iyi 16 takımı arasında fenerbahce yi de göreceksin
gruptan tek malubiyetle cıkanda biziz,40 yıldır kendi evinde yenilmeyen man.united i kendi evinde yenen de biziz...sadece bilgin olsun diye söyledim!!!
BENİM NİYETİM FENERBAHCE Yİ KÜCÜK GÖRME!!

ouSahin

ouSahin

Üye
gereksiz futbol tartışması oldugundan konu kitlenmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt