Tebrikler fenere.Bir de fenerli arkadaşlar basketbolla çok alakalı.Geçen beşiktaş erkek basketbol takımı yendiğinde yorumları falan göremedim illa yenincemi taraftarlık yapılıyor.
atılan sayı daha önemli diye biliyorum,gerçi şuan geride yada ilerdeyiz sorunda değil.Orada yendiğimizde isterse 100 sayı geri de olalım averajda hikaye
Sıkıntı yok Muratcım ... Daha 6 hafta oldu . Aman Allah ım Galatasaray 6.hafta da ilk mağlubiyetiyle tanıştı ...Hem de yine bize karşı ... Yine mi 6 yahu ...
Galatasaray ın kabusu resmen bu 6 sayısı ... Var bir hikmetsizlik ...
Sıkıntı yok Muratcım ... Daha 6 hafta oldu . Aman Allah ım Galatasaray 6.hafta da ilk mağlubiyetiyle tanıştı ...Hem de yine bize karşı ... Yine mi 6 yahu ...
Galatasaray ın kabusu resmen bu 6 sayısı ... Var bir hikmetsizlik ...
içlerine işlemiş şimdilik tadını çıkarsınlar nası olsa Fener atılan sayıda geçecek Gerçi yine finalin adı Fenerbahçe-Galatasaray olacak ama salon avantajı için normal sezonda lider olmamız şart
Tebrikler fenere.Bir de fenerli arkadaşlar basketbolla çok alakalı.Geçen beşiktaş erkek basketbol takımı yendiğinde yorumları falan göremedim illa yenincemi taraftarlık yapılıyor.
Beşiktaş erkek basketbol takımının galibiyeti elbette önemli tahminim uzunca bir aradan sonra ilk kez bu kadar başa baş bir giriş yaptılar lige,ama galatasaray rekabetinin yanına yaraşamaz