Fenerbahçe Cristian sevinci yaşandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Cristian sevinci yaşandı


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen 1,5 saatlik antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular hafif tempoda bir çalışma yaptı.
Dün A2 takımıyla hazırlık maçı oynayan sarı-lacivertli ekip, bu sabah pas çalışmalarının ardından hafif tempoda koşu gerçekleştirdi.
-Cristian topla çalışmalar yaptı-
Sakatlığı nedeniyle tedavisinin ardından çalışmalara başlayan Cristian'a bugün de takımdan ayrı program uygulandı.
Brezilyalı futbolcu, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde koşu ve topla çalışmalar yaptı.
Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Ziegler ise sahada bir süre yürüyüş yaptı ve koştu. Sakatlıkları bulunan Semih, Serdar ve kaleci Serkan'ın tedavilerine devam edildi.
Dünkü A2 maçında aldığı darbeden dolayı sol ayak bileğinde şişlik oluşan Uğur Boral, ağrıları artınca antrenmanı erken bıraktı.
Fenerbahçe'nin antrenmanında milli takımlarda bulunan Volkan, Mert, Gökhan, Selçuk, Emre, Caner, Yobo ve Bienvenu yer almadı.
Yarını izin yaparak geçirecek Fenerbahçeli futbolcular, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına 14 Kasım Pazartesi günü devam edecek.
Öte yandan, Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu ilk maçında Hırvatistan ile yaptığı mücadeleyi Türk Telekom Arena'da izleyen teknik direktör Aykut Kocaman'ın, kaleci Volkan'a gösterilen tepkilerden dolayı üzüntü duyduğu öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt