Fenerbahçe Bursa da zorlanmadı . Bursaspor 0 - Fenerbahçe 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Bursa da zorlanmadı . Bursaspor 0 - Fenerbahçe 2
Galatasaray derbisinde ağır yara alan Fenerbahçe , Bursaspor galibiyetiyle hayata döndü. Son dört deplasman maçında sadece 2 puan kazanabilen Sarı-Lacivertliler, rakibini Semih ve Stoch'un golleriyle yıktı, kötü seriyi bitirdi.

İlk yarıda biterdiŞans seni bir kez terketti mi, ağzınla kuş tutsan bazen istediklerin olmuyor. 5. dakikada, sağdan bindiren Gökhan topu geriye çıkardı, Alex üzerinden atlayarak defansı terse düşürdü. Emre’nin çerçeveye giden sert şutu, Semih Şentürk’ten geri geldi. Sonrasında Fenerbahçe, Bursaspor yarı sahasına kamp kurdu. Bir yandan Gökhan, diğer taraftan Stoch bindirmeler sonrası, ceza alanına kestikleri paslarla Carson’un kalesine şut yağdırdı. Arena’da, Fenerbahçe’nin başına gelenler, Atatürk Stadı’nda Bursaspor’un başına geldi. Stoch, özgüvenli ve cesur olsa, Alex kendisi gibi vurabilse, Özer çerçeveyi bulsa ya da direğe takılmasa, Fenerbahçe 5 farkı yakalar ikinci yarıda da dalgasını geçerdi. Neyse ki, Semih affetmedi, bu sezon ilk golünü atarken takımını da stresten kurtardı. 39’da Emre’nin defansın arkasırna gönderdiği aşırtma pası iyi takip eden Semih, kaleci Carson’dan önce dokunup, Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi. 42. dakikada Emre’nin pasıyla buluşan Özer’in sert şutu ise üst direkten geri geldi.

Trabzonspor’a gözdağı

Orta sahayı kaybeden, savunmada çok zorlanan Bursaspor, taraftar baskısıyla ikinci yarıda Fenerbahçe’nin üstüne geldi. Yeşil-Beyazlılar topla daha fazla oynar gözükse de bitirici pozisyonlar üretemedi. Alan savunmasını bilinçli kurgulayan Fenerbahçe, rakibinin temposunu bozdu. 54’te kornerden gelen topa iyi yükeslen Ömer’in, köşeye giden kafa vuruşunu Volkan son anda önledi. Emre-Baroni tartışması saha içi konsantreyi kısa süreli de olsa dağıttı. Alex rakibin bu fırsatı kullanmasına izin vermedi. 84. dakikada Gökhan’a öyle bir pas çıkardı ki, Bursaspor defansı kıpırdayamadı. Gökhan’ın yerden bıraktığı topları birçok kez kaçıran kaçıran Stoch, bu kez affetmeyip 84’te tavana astı. Fenerbahçe, Bursa’da deplasman şanssızlığını kırarken, bu galibiyetle Trabzonspor’a da gözdağı verdi.


BURSASPOR-FENERBAHÇE: 0-2
STAT: Atatürk
HAKEM: Halis Özkahya


BURSASPOR: Carson, Basser (Dk. 27 Serdar), Ömer, İbrahim, Vederson, Sestak, Ramazan (Dk. 46 Batalla), N'Diaye, Ozan, Insua, Bangura (Dk. 80 Okan)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam


FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Özer (Dk. 70 Cristian), Selçuk (Dk. 86 Mehmet Topuz), Emre, Stoch, Alex, Semih (Dk. 73 Bienvenu)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman


GOLLER: Dk. 39 Semih, Dk. 83 Stoch
SARI KARTLAR: Dk. 48 İbrahim, Dk. 53 Serdar, Dk. 56 Ziegler, Dk. 56 Serdar, Dk. 77 Bangura, Dk. 81 Emre, Dk. 86 N'Diaye
 


spy ghost

spy ghost

Üye
tebrikler Fenerbahçe :alkis
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Bursaspor gibi zorlu bir deplasmandan bu kadar güzel bir oyunla 3 puan almak gerçekten güzel ...
Takım olarak mükemmeldik ... ( Selçuk haricinde ) ...

Şimdi sıra geldi onlara ... Gel bakalım Trabzon ...
:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt